Sharp Electronics Europe maakt vandaag drie nieuwe benoemingen in haar Europese managementteam bekend. Tetsuji Kawamura is benoemd tot Chief Marketing Officer en President van Sharp Electronics Europe, Jun Ashida is benoemd tot President van de divisie Information Systems en Alexander Hermann is benoemd tot de nieuwe Vice-president Document Solutions Europe. Sharp Europe zet hiermee een duidelijke koers uit om haar Europese Information Systems-divisie te versterken. Het nieuwe team richt zich op de groeistrategie van Sharps – reeds sterke – positie in de Information Systems-markt.

Tetsuji Kawamura: “Sharps divisies voor de zakelijke markt laten een stabiele groei en winstontwikkeling zien. Ik heb er alle vertrouwen in dat het nieuwe managementteam de Information Systems-divisie naar een hoger niveau zal tillen en tegelijkertijd producten en diensten blijft leveren die in de behoeften van onze klanten voorzien.”

Tetsuji Kawamura werkt sinds 1984 bij Sharp en maakte in 2011 de overstap naar Europa. Tot voor kort was hij President van de Europese Information Systems-divisie, waarbij hij leiding gaf aan de ontwikkeling en uitvoering van Sharps korte- en langetermijnstrategieën voor zowel de Document Solutions- als de Visual Solutions-divisie.

Jun Ashida werkt sinds 1989 bij Sharp en bekleedde voorheen de rol van General Manager, Global Sales en Marketing bij de Document Solutions-divisie in Japan. Hier was hij verantwoordelijk voor Sharps sales-, marketing- en productstrategie voor de Document Solutions-producten in Europa en de Verenigde Staten.

Alexander Hermann trad in 2004 aan als President van Sharp Electronics Switzerland. In zijn meest recente functie als Regional Director Centraal-Europa bij Document Solutions was hij verantwoordelijk voor Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Benelux. Onder Hermanns leiding is de Document Solutions-divisie in de Centraal-Europese regio uitgegroeid tot een van de meest winstgevende Sharp-divisies in Europa. Hermann wist een effectieve bedrijfscultuur te creëren en leidde tevens een aantal belangrijke overnames in de afgelopen twee jaar

Rate this post

Print Friendly