Op 27 november 2014 wordt wederom de Marktupdate Printers & Multifunctionals georganiseerd door Pianoo en  Docufacts. De afgelopen twee jaar is deze marktupdate bezocht door ruim 90 inkoopprofessionals van aanbestedende diensten welke aan de vooravond staan (binnen twee jaar) van een Europese Aanbesteding van printers, multifunctionals of repro apparatuur.

Het aanbesteden van deze apparatuur vindt eens in de 4 tot 6 jaar plaats en gedurende die periode zijn er altijd een groot aantal ontwikkelingen welke invloed hebben op de heraanbesteding. Daarnaast is ook de nieuwe aanbestedingswet 2012 ingegaan welke mogelijk invloed heeft op dit inkooppakket. De delnemers worden meegenomen in de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Tijdens deze dag krijgen de inkopers (en mede projectleden) inzicht in de laatste marktontwikkelingen, de valkuilen en handige tips voor het bepalen van de inkoopstrategie, het specificeren en de gunningscriteria.

De markt is zeer competitief en inschrijvers kijken of de procedures wel goed gevolgd zijn, dit leidt zeer regelmatig tot rechtszaken of klachten bij de commissie. en goede procedurele en juridische voorbereiding. Juridisch aanbestedingsdeskundige Ingrid van den Berge zal de deelnemers meenemen in deze wondere wereld en natuurlijk tips geven hoe de procedure in goede banen te leiden.

Digitalisering van processen en multichannel klantcommunicatie en software oplossingen worden steeds belangrijker in het document- en print domein. Welke invloed hebben deze op het printvolume en hoe kan de multifunctionele printinfrastructuur worden uitgebreid met slimme software?

Na deze dag is de inkoper en de diensteigenaar (FM of ICT) zeer goed geïnformeerd om het aanbestedingsproces aan te pakken.

De dag is gratis en alleen toegankelijk voor inkopers en diensteigenaren van aanbestedingsplichtige organisaties. Hierop zal worden gecontroleerd

Aanmelden kan op de site van Pianoo

[btn link=”http://www.pianoo.nl/actueel/agenda/pianoo-marktupdate-printers-multifunctionals” color=”purple” size=”size-xxl”]AANMELDEN MARKTUPDATE[/btn]

Rate this post

Print Friendly