Breukelen, 6 oktober 2014 – XMPie, A Xerox Company, marktleider in multichannel software-oplossingen voor te personaliseren direct-mailcampagnes, heeft een partnership gesloten met online editor specialist CHILI Publish. Door dit wereldwijde partnership kunnen grafimediabedrijven, reclamebureaus en huisdrukkerijen profiteren van een efficiënt workflowproces voor het realiseren van gepersonaliseerde multimediaproducties, van web development en point of sale materialen tot handelsdrukwerk en verpakkingen, in de online document- en creator tool CHILI Publisher. Door de 3D-weergave en de integratie met Adobe InDesign biedt deze oplossing ontwerpers de mogelijkheid direct te zien hoe hun creatie er werkelijk uitziet.

Aan de basis van de succesvolle productintegratie staat de door XMPie ontwikkelde connector. De connector integreert CHILI Publisher met de uStore, XMPie’s complete out-of-the-box, end-to-end workflow-oplossing voor het ontvangen, verwerken en produceren van online bestellingen. XMPie uStore gebruikers kunnen profiteren van snellere review cycli, een strengere controle op de huisstijlregels, 3D-weergave van het resultaat, instant realtime editing en een snellere templatecreatie met de Adobe InDesign plugin.

Kevin Goeminne, CEO van CHILI Publish: “CHILI Publisher biedt bedrijven nauwkeurige controle over kritieke huisstijlregels, terwijl ontwerpers en productiemedewerkers naar hartenlust teksten kunnen bewerken en vormgeven. Door de samenwerking met XMPie kunnen wij onze klanten veel tijd en frustratie besparen, als zij de workflow overbrengen naar uStore. De uStore is een zeer populaire oplossing voor het creëren en implementeren van e-commerce Web-to-Print portalen. Wij zijn dan ook trots om juist met deze partij een partnership aan te gaan.”

“CHILI Publish heeft een goede naam in de markt. Door de oplossing te integreren in onze architectuur zijn wij in staat een unieke synergetische waarde voor huidige en toekomstige klanten van beide bedrijven te bieden”, aldus Jacob Aizikowitz, president van XMPie.

Rate this post

Print Friendly