Den Bosch, 7 oktober 2014 – Canon heeft tijdens de GMC Inspire Days 2014 – een evenement dat afgelopen week in Rotterdam op de agenda stond- het startsein gegeven voor een detacheringspool met professionals op het terrein van Customer Communication Management. Deze pool zal als eerste worden ingezet voor GMC Inspire, de CCM software suite die in korte tijd is doorgestoomd tot meest leidende product in het Gartner Magic Quadrant voor CCM oplossing

Behoefte aan tijdelijke CCM-expertise

Grote organisaties gaan er steeds vaker toe over om voor hun persoonlijke communicatie met klanten een architectuur voor Customer Communication Management (CCM) te realiseren. Deze infrastructuur biedt mogelijkheden om op een efficiënte manier via verschillende kanalen met klanten te communiceren. Canon Nederland is een toonaangevende leverancier van CCM-oplossingen, waaronder Cosmos en de GMC Inspire Suite. Zij realiseert voor klanten niet alleen turn key-projecten, maar levert ook de bijbehorende Managed Services. Met de introductie van de CCM-detacheringspool anticipeert Canon op de behoefte van grote bedrijven en organisaties aan tijdelijke CCM-professionals die in staat zijn workflows en formulieren te ontwikkelen. Initieel zal de pool vooral gericht zijn op Designers voor GMC Inspire.

“Veel bedrijven hebben vaak tijdelijk extra bezetting nodig voor specifieke projecten of vanwege ziekte of vertrek van medewerkers. Omdat de vereiste kennis op het gebied van CCM zeer specifiek is, kunnen bedrijven deze professionals moeilijk vinden. De CCM-detacheringspool wordt onderdeel van het GMC Inspire Compentence Center van Canon. Op het gebied van kennisopbouw en werkmethoden zullen onze professionals voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die Canon hanteert”, vertelt Hubert van Dongen, Marketing Director Services & Solutions van Canon Nederland. “Met de introductie van deze pool tonen we aan dat Canon haar klanten zo optimaal mogelijk gebruik willen laten maken van de CCM oplossingen die Canon heeft geleverd.”

Rate this post

Print Friendly