Organisaties ontwikkelen, behoeften veranderen. Voor u als klant is het belangrijk dat de producten die u ter ondersteuning van uw processen gebruikt, blijven voldoen aan uw behoeften. Daarom denkt ICreative graag mee met haar klanten én met haar leveranciers. ICreative werkt met leveranciers die zelf ook actief zijn en blijven luisteren naar de gebruikers. Basware is marktleider op het gebied van Purchase-to-Pay oplossingen. Marktleider is een positie die niet vanzelf komt. Basware is altijd bezig met productontwikkeling, bijvoorbeeld naast ontwikkelen van nieuwe producten verbetert Basware ook bestaande producten.

Van Basware 5.X naar Alusta

De grootste nieuwe release in de productlijn van Basware is Alusta. Alusta is volledig webbased, heeft een modern design en is gebruiksvriendelijk omdat Alusta ontwikkeld is met de meningen van een grote gebruiksgroep. Het biedt nieuwe mogelijkheden die voor iedere organisatie interessant zijn. U heeft beter zicht op de openstaande taken zoals openstaande facturen, aantal facturen waar actie op ondernomen moet worden, enz. U heeft sneller overzichten op uw dashboard en persoonlijke overzichten zijn gemakkelijk in te stellen. Een handige functie binnen Alusta is de mogelijkheid om facturen te bediscussiëren middels de ‘collaboration tool’. Hiermee kunt u eenvoudig collega’s betrekken bij een factuur. De discussie wordt volledig gelogd, blijft beschikbaar en is ook inzichtelijk voor AP medewerkers. Alusta biedt veel flexibiliteit en past zich aan, aan uw behoefte. Van geautomatiseerde factuurverwerking tot een volledig digitaal Purchase-to-Pay proces.

ICreative denkt mee over productontwikkeling

In ICreative treft u een ervaren partner die graag het voortouw neemt en in een vroeg stadium betrokken is bij de ontwikkelingen. Het is dan ook niet vreemd dat de eerste Alusta implementatie door ICreative gerealiseerd is. Inmiddels heeft ICreative ook andere bestaande klanten geholpen met de overstap naar Alusta.

Doordat ICreative voorop loopt, zijn we ook betrokken bij productverbeteringen. De kennis die is opgedaan bij de eerste Alusta implementatie heeft bijgedragen aan verbeteringen in de applicatie. Basware neemt onze input, maar ook die van gebruikers mee en blijft ontwikkelen. Een goed voorbeeld van productontwikkeling is Basware Analytics. Analytics biedt:

–          Interactieve dashboards en rapporten;

–          Proces-, financiële- en KPI rapporten;

–          Realtime inzicht;

–          Mogelijk om eigen rapporten te configureren.

Basware stelt regelmatig nieuwe rapportages beschikbaar. Om nog beter aan de klantvraag te voldoen heeft Basware het onlangs mogelijk gemaakt om op persoonsniveau te analyseren wat de doorlooptijd van de workflow is. Deze ontwikkelingen maken Basware en ICreative tot vooruitstrevende partners, waar u als klant de vruchten van plukt.

Samen met u kijken we naar de toekomst

ICreative is er trots op zo nauw betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van de producten die we leveren. Wij vinden het belangrijk dat de oplossingen die we bieden toekomstbestendig zijn, daarom denken we graag mee met onze klanten over de toekomst. Dit doen we niet alleen vóór implementatie, maar ook als u al enkele jaren onze oplossingen gebruikt. Samen kunnen we kijken hoe u de bestaande resources en software nog beter kunt benutten. We maken hierbij gebruik van de door ons ontwikkelde P2P Maturity Map en P2P Maturity Model. Vraag hier gerust naar bij uw accountmanager.

[btn link=”: http://www.icreative.nl/diensten/p2p-proces-optimalisatie/ ” color=”crimson” size=”size-xxl”]Lees meer over P2P optimalisatie[/btn]

Rate this post

Print Friendly