Müller Systems is de nieuwe vertegenwoordiger van Müller nabewerkings- en couverteeroplossingen in Nederland en België. Deze systemen worden in het Duitse Kranzberg geproduceerd. ‘Muller Systems verzorgt de verkoop en sluit de onderhoudscontracten af. Het onderhoud wordt uitgevoerd door Equipment Services, een aparte, merkonafhankelijke serviceorganisatie’, zegt Gilles van Lieshout, die samen met Peter Verdiesen aan de nieuwe verkooporganisatie leiding geeft.

‘Voor de service activiteiten is Erik Houtkamp, die tot voor kort werkzaam was voor de vorige distributeur Lijnco Systems, verantwoordelijk. Alle lopende onderhoudscontracten zijn in goede harmonie door Lijnco Systems overgedragen en worden door Equipment Services vanaf nu uitgevoerd’. Peter Verdiesen: ‘Wij zijn blij het gerenommeerde Duitse merk Müller te morgen vertegenwoordigen. Het vormt een mooie verbreding van het productenportfolie, waarmee wij al vier jaar in de markt onder de noemer Document Concepts actief zijn. De systemen van Müller kom je op verschillende locaties in de markt tegen.

Zowel aan de kant van grafische nabewerking, alsook in de hoek van het verwerken van documenten. De systemen zijn in staat om in hoog volume verwerkingen als snijden, verzamelen, vouwen, stapelen, sorteren, opwikkelen, afrollen en het insteken van formulieren in enveloppen uit te voeren. Müller systemen zijn modulair en kunnen flexibel worden gecombineerd tot een totale systeemoplossing of los worden ingezet. Dat is de kracht van Müller, die als toeleveranciers aan nagenoeg alle gerenommeerde merken systemen levert, maar in toenemende mate ook zelf complete systemen ontwikkeld en deze installeert. We gaan ons inzetten om de internationale Müller successen in Nederland en België voort te zetten’.

Rate this post

Print Friendly