Amsterdam/Antwerpen, 3 oktober 2014 – ARX, de marktleider in digitale handtekening oplossingen, heeft met Neomatics een Value Added Reseller (VAR) overeenkomst afgesloten. Het Antwerpse Neomatics heeft met ExpressPack Quality een brede klantenbasis – lifesciencesbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en de cosmeticasector – in België.

ExpressPack Quality van Neomatics is gebouwd op het documentmanagementsysteem Microsoft SharePoint. Omdat het vooral binnen lifesciencesbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en de cosmeticasector wordt ingezet, wordt zeer vaak vereist dat documenten manueel of elektronisch getekend zijn, verteld Mo Aarab, directeur Neomatics.

“Voor elektronische ondertekening binnen onze toepassing en met een goede koppeling naar SharePoint kun je niet om CoSign heen. Het blijkt dat ARX met CoSign de meest volledige productoplossing heeft. Niet alleen voor SharePoint, maar ook voor alle andere koppelingen.”

Met de CoSign Connector for SharePoint kunnen klanten eenvoudig mogelijkheden voor digitale handtekeningen toevoegen aan hun workflow processen. De CoSign Connector zorgt voor hoge kwaliteit integratie voor alle typen SharePoint workflows, inclusief de mogelijkheid om taken te weigeren of te accepteren. De CoSign Connector for SharePoint is de enige oplossing voor digitale handtekeningen die naadloos is geïntegreerd met zowel SharePoint Server als Office 365/SharePoint Online. “Wij verwachten bij Neomatics dat onze klanten dat als een sterke toegevoegde waarde zien”, aldus Aarab.

Volgens John Lageman, Regional Director ARX Benelux, is Neomatics voor ARX een belangrijke partner in België.

“Binnen de markten waar Neomatics opereert zal het gebruikersgemak van CoSign van doorslaggevend belang zijn. Op eenvoudige wijze kan in de SharePoint omgeving gebruik gemaakt worden van de integratie met de SharePoint workflow, Nintex of K2. Ook de klant laten tekenen kan direct onderdeel uitmaken van het proces. Het uiteindelijke doel is om ondertekenaars het maximale gebruiksgemak te bieden om rechtsgeldig te kunnen tekenen; en dat kan met CoSign”,

Rate this post

Print Friendly