NAARDEN – 3 oktober 2014 – Lexmark’s Perceptive Software is geplaatst in Gartner’s leiderskwadrant voor enterprise content management (ECM)-oplossingen. Gartner evalueerde 22 aanbieders tijdens het onderzoek dat op 25 september 2014 werd gepubliceerd. Deze aanbieders werden onder andere beoordeeld op de visie van de organisatie en de uitvoerbaarheid hiervan.

Perceptive Software’s ECM-platform omvat oplossingen voor contentmanagement, procesmanagement, intelligent capture, enterprise search en enterprise video. De volledigheid van dit platform slaat een brug tussen tussen de zakelijke applicaties en de processen en informatie die niet worden beheerd door bestaande systemen. Perceptive biedt daarnaast ook de kennis en expertise om breed op te kunnen treden als consultant.

“Wij zijn erg trots dat wij zijn opgenomen in het Gartner Magic Quadrant voor ECM”, zegt Scott Coons, President en CEO van Perceptive Software. “Dit bewijst de toegevoegde waarde die wij bieden aan onze klanten. Door de overbrugging van het gat tussen de processen, informatie en zakelijke applicaties maken we de beschikbare informatie direct toegankelijk vanaf elke locatie, op ieder apparaat en op elk tijdstip.”

Meer informatie over Gartner’s Magic Quadrant voor ECM is hier te vinden: Gartner Magic Quadrant for Enterprise Content Management, 2014.

Rate this post

Print Friendly