Breda, 11 september 2014Op donderdag 30 oktober 2014 vindt het congres Customer Communications Management (CCM) plaats in De Reehorst, Ede. Het centrale thema tijdens dit congres is ‘Grip, inzicht en controle op de uitgaande klantcommunicatie’.

Eerder werd al bekend dat Altuïtion en Randstad keynotes verzorgen. Aan dit lijstje voegen we nu ook de interactieve keynote van gemeente Nijmegen toevoegen. Renate van Orth, hoofd publieksinformatie (KCC) gaat tijdens een interactieve keynote in op de kracht van scannable schrijven en de successen en kostenbesparingen die de gemeente Nijmegen hiermee boekt.

Inspirerend programma
Naast gemeente Nijmegen leveren GMC, Canon en Aia Software tijdens dit congres een inhoudelijke bijdrage.Kijk voor het meest up-to-date programma op ccm.heliview.nl.

Meld u aan voor het Customer Communications congres 2014
Wilt u dit CCM congres ook niet missen? Meld u dan aan via de website ccm.heliview.nl. Deelname is kosteloos mits u aan de voorwaarden voldoet, anders bedragen de kosten voor deelname €645,00.

[btn link=”http://ccm.heliview.nl/?utm_source=mediaparter&utm_medium=banner&utm_campaign=docufacts” color=”red” size=”size-xxl”]Registreren voor het congres[/btn]

Rate this post

Print Friendly