Breukelen,15 september 2014 – Mobiliteit, beveiliging, cloud-toegang en productiviteit zijn belangrijke topics in kantooromgevingen. Xerox introduceert daarom nieuwe functionaliteiten, apps en producten voor het ConnectKey platform.

Naast nieuwe softwareoplossingen zijn er aan het portfolio van ConnectKey vier nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) toegevoegd:

–       WorkCentre 7970 Colour A3 MFP,70 pagina’s per minuut en flexibel in app creatie

–       WorkCentre 5945 /5955 Monochrome A3 MFP,  45-55 ppm met LED technologie en Emulsion Aggregation toner

–       WorkCentre 6655 Colour A4 MFP, 36 ppm in kleur en zwart-wit met eenvoudig aanraakscherm

–       WorkCentre 3655 Monochrome A4 MFP, 47 ppm met groot aanraakscherm en vereenvoudigd gebruik.

De twee A4-mfp’s laten zien dat ConnectKey ook voor grote volumes en kleiner formaat interessant is. En voor organisaties die Managed Print Services gebruiken is ConnectKey door zijn eigenschappen een extra voordeel.

Uitgebreide softwareoplossingen van ConnectKey 1.5
Xerox Extensible Interface Platform 3.0 biedt tools, zoals WebKit browserondersteuning. Dit maakt het voor Xerox-partners eenvoudiger om de user interface van het bedieningspaneel te ontwikkelen voor de apps op de MFP’s van klanten.

De Xerox App Studio 2.0, geeft ConnectKey apps gebruikers rechtstreeks toegang tot gehoste cloud-oplossingen zoals Microsoft Office 365 en Dropbox, zodat zij hier vanuit kunnen scannen en printen. Ook is er een app waarmee klanten kunnen printen vanuit hun eigen URL. Het maakt niet uit of deze achter een firewall of in de cloud zit. Zo wordt er een handige, eenvoudig te gebruiken “print-on-demand”-omgeving gecreëerd.

De printmanagementoplossing Xerox Secure Access versie 5.0 is een modulaire softwareoplossing waarmee klanten authenticatiefuncties kunnen gebruiken tegen lagere kosten. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om deze te koppelen aan de standaard kaartlezers. De nieuwe functies van Xerox Mobile Print Solution 3.0 bieden meer gemak, meer veiligheid en een grotere flexibiliteit in printopdrachten. Inclusief het kiezen van verschillende formaten en paginaselecties voor het printen. De oplossing is eenvoudig te installeren, te beheren en te ondersteunen.

Beschikbaarheid

De nieuwe ConnectKey MFP’s, Xerox App Studio 2.0, ConnectKey apps en Xerox Mobile Print Solution 3.0 zijn direct beschik- en bestelbaar. Xerox Secure Access Versie 5.0 is vanaf oktober beschikbaar.

Rate this post

Print Friendly