Sharp voegt een nieuwe A4-kleurenprinter toe aan haar assortiment multifunctionele printers (MFP’s), de MX-C301W. De compacte printer is voorzien van geavanceerde functies die de productiviteit verhogen, zoals toegang tot de cloud. Speciaal ontworpen om snel te kunnen printen, kopiëren en scannen, is de nieuwe MFP ideaal voor zowel MKB als grote bedrijven.

De MX-C301W is een 4-in-1 MFP (printen, kopiëren, scannen en faxen) en voorzien van 3 GB geheugen om standaard een hoge kwaliteit te bieden en complexe opdrachten snel af te handelen. Daarnaast beschikt de MFP over een interne 250 GB harde schijf voor het opslaan van documenten.

Bedrijven kunnen dankzij de nieuwe MX-C301W meer uit hun cloud-oplossing halen. Zo biedt de MFP toegang tot Sharp Cloud Portal Office via het 7,0 inch LCD-touchscreen. De printer wordt standaard met draadloze LAN-connectie geleverd. Gebruikers kunnen daardoor middels Sharpdesk Mobile printopdrachten versturen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

“De nieuwe A4-MFP behoort tot de kleinste in zijn klasse, maar is alles behalve een lichtgewicht. De printerkenmerken zijn eerder die van een A3-MFP. Dankzij de cloud-opties, de hoge gegevensbeveiliging en alle print-, kopieer- en scanopties is de MX-C310W de meest complete A4-MFP van Sharp tot nu toe”, aldus Wilbert Hendriks, Manager Product Marketing Document Solutions van Sharp Electronics Benelux BV.

De snelle, dubbelzijdige printer ondersteunt bij het printen van professioneel ogende media en print diverse soorten drukwerk. Documenten die gescand worden met de MX-C301W kunnen op alle gewenste locaties worden opgeslagen, zoals een FTP-server, netwerkfolder (SMB), e-mail en USB-opslag. Bedienen gaat eenvoudig via het kantelbare 7,0 inch kleurentouchscreen.

De MFP is tevens geschikt voor de behandeling van vertrouwelijke informatie, zoals bij een bank of zorginstelling. De printer beantwoordt aan uitgebreide veiligheidsnormen en beschikt over diverse veiligheidsfuncties zoals gecodeerd scannen en vertrouwelijk printen.

Belangrijkste productspecificaties

 • Energy Star-gecertificeerd
 • 30 ppm in zowel kleur als zwart-wit
 • Eerste kleurenafdruk in 9,2 seconde en zwart-wit in 5,5 seconde, met korte opwarmtijd: 18 seconde
 • 50 vel Reversing Single Pass-documentinvoer (RSPF) met een scansnelheid van 35 ipm
 • Eenvoudig beheer van meerdere opdrachten dankzij krachtige 600 MHz-controller en 3 GB geheugen
 • Hoge afdrukkwaliteit kleurenprints in 600 x 600 dpi
 • Standaard draadloze LAN
 • Wireless Acces Point: draadloze print- en scanfaciliteit voor mobiele apparaten die niet aangesloten zijn op het bedrijfsnetwerk
 • Papiercapaciteit: standaard 300 vel, maximaal 800 vel
 • Full colour-netwerkscannen naar email, FTP-server, netwerkfolder (SMB), USB-opslag en desktop met behulp van XPS (optioneel), TIFF, PDF en JPEG-formaten
 • USB-poort voor eenvoudige scannen naar USB-opslag of USB Direct Print-faciliteit

 

De MX-C301W is vanaf september 2014 verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly