Den Bosch 8 september 2014 –Canon Europe, marktleider in imaging-oplossingen, introduceert vandaag de imageFORMULA DR-F120, een nieuwe, snelle en veelzijdige document scanner. Deze compacte scanner helpt kantoren op productieve wijze een breder scala aan verschillende zakelijke documenten te scannen en zo een efficiëntere opslag en beheer van gegevens te realiseren.

De nieuwe imageFORMULA DR-F120-document scanner biedt gebruikers een combinatie van unieke kenmerken en hoge prestaties. Uitgevoerd met zowel een ADF (Automatic Document Feeder) als een flatbed-scaneenheid, kan de DR-F120 flexibel worden ingezet binnen organisaties die een scanoplossing nodig hebben voor het digitaliseren van een groot aantal verschillende documenten.

Ontworpen voor ondersteuning van een productieve kantooromgeving

De imageFORMULA DR-F120 is ontworpen voor gebruik op kleinere kantoren en op afdelingen in grote organisaties. Het compacte, slanke ontwerp bespaart kostbare bureauruimte en heeft de professionele vormgeving die kenmerkend is voor Canon’s brede assortiment aan kantoorproducten.

De esthetische vormgeving wordt gecombineerd met een verzameling functies die de productiviteit verhogen en kantoormedewerkers in staat stellen taken bij documentverwerking moeiteloos uit te voeren. De nieuwe scanner heeft alles aan boord om zowel ad-hoc als periodieke scantaken te ondersteunen – van een gebruiksvriendelijk ‘one touch’-bedieningspaneel tot indrukwekkende scansnelheden van 20 ppm. De imageFORMULA DR-F120 kan op betrouwbare wijze tot 800 documenten per dag verwerken en heeft een robuust aanvoermechanisme voor betrouwbare, efficiënte aanvoer en scheiding van batches bestaande uit diverse typen documenten.

De AFD stelt de imageFORMULA DR-F120 in staat in één opdracht batches te scannen die uit diverse documenten bestaan, waaronder dik en dun papier, visitekaartjes en zelfs lange documenten met een lengte van maximaal 1 meter. De flatbed-scaneenheid van de DR-F120 stelt organisaties in staat afzonderlijke scans te maken van een groot aantal andere documenten, variërend van boeken tot paspoorten, tijdschriften en foto’s. De nieuwe imageFORMULA DR-F120 ondersteunt ook het scannen van grotere Legal-formaat documenten.

Intuïtieve software

De nieuwe imageFORMULA DR-F120 wordt geleverd met Canon’s intuïtieve scansoftware CaptureOnTouch 3. Deze software biedt gebruikers snelle scanprogramma’s en automatische, tijdbesparende verwerkingsfuncties die eenvoudig zijn te selecteren en resulteren in een optimale beeldkwaliteit. De software kent een reeks bewerkingsfuncties om individuele scans te verbeteren en aan te passen, zoals het wijzigen van de contrastinstellingen, de kleurmodus of zelfs het selecteren van een deel van het scanvlak dat moet worden bewaard. Met OCR kunnen gebruikers doorzoekbare en bewerkbare PDF-bestanden maken en documenten opslaan met diverse andere bestandsindelingen. Het delen van documenten is ook vereenvoudigd. Gebruikers kunnen scans naar meerdere bestemmingen tegelijk verzenden en uploaden naar populaire cloud-services zoals Sharepoint™, DropBox™ Evernote™, OneDrive, GoogleDrive en SugarSync.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director bij Canon Europe, zegt: “Organisaties realiseren zich in toenemende mate de voordelen van de stap richting een gedigitaliseerde kantooromgeving en ervaren direct de resultaten: van de tijd die medewerkers besparen omdat ze snel en rechtstreeks toegang hebben tot belangrijke documenten tot de hogere overall productiviteit binnen de kantooromgeving die dit oplevert. We zien dan ook dat de belangstelling voor snelle scanoplossingen stijgt. Onze nieuwe imageFORMULA DR-F120 stelt gebruikers niet alleen in staat om documenten betrouwbaar en snel te scannen, maar geeft onze klanten ook de veelzijdige functionaliteit waar ze naar op zoek zijn – tegen een uiterst concurrerende prijs.”

 

De imageFORMULA DR-F120-document scanner is nu in heel Europa verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly