Amsterdam, 5 september 2014 – Konica Minolta introduceert de bizhub C3110, een compacte A4-kleurenmultifunctional. De nieuwe bizhub beschikt over een hoge afdrukkwaliteit en -snelheid. Dankzij de vele functies en uitgebreide configuratiemogelijkheden is het systeem zeer geschikt voor zowel kleine als grote kantooromgevingen. Met de nieuwe bizhub kunnen organisaties werk- en informatieprocessen efficiënt beheren.

“Er is een grote vraag naar Managed Print Services, omdat deze diensten een bruikbaar antwoord bieden op de toenemende datastromen”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta. “Belangrijk hierbij is echter wel dat deze diensten volledig in de geautomatiseerde bedrijfsprocessen zijn opgenomen. Dit inzicht dringt ook door bij het midden- en kleinbedrijf. Voor de ontwikkeling van kleinere multifunctionals heeft dit ook gevolgen. Deze moeten geschikt zijn voor netwerkgebruik en de bedrijfsprocessen effectief ondersteunen.”

Door de gebruiker gedefinieerde functies

Met de bizhub C3110 kunnen gebruikers uitbreidingsmogelijkheden, zoals het afdrukken van unicode en barcodes, activeren. De optionele koppeling met kaartlezers en centrale beheeroplossingen maken gestandaardiseerde werking van het systeem in een printerpark van een grotere kantooromgeving mogelijk. Verder verhoogt een extra papierlade de productiviteit. Tevens kunnen afdrukopdrachten worden uitgevoerd met verschillende soorten papier.

De bizhub C3110 biedt basisfuncties zoals printen, scannen en kopiëren. Optioneel kan het systeem ook van faxfunctionaliteit worden voorzien. Daarnaast ondersteunt het systeem bij het digitaliseren, opslaan en delen van informatie. Zo zorgen de Scan-to-Mail, SMB-, FTP-, HDD- en USB-functies ervoor dat bijvoorbeeld het scannen en opslaan van een document in een vooraf ingestelde map eenvoudiger wordt. Kopieer- en scanopdrachten met dubbelzijdige originelen kunnen dankzij de ingebouwde duplexscanfunctie snel en efficiënt worden uitgevoerd, doordat het handmatig omdraaien van papier niet meer nodig is.

Productief en zuinig

De bizhub C3110 heeft een afdruksnelheid van 31 pagina’s per minuut en verwerkt opdrachten met een hoge afdrukkwaliteit. Omdat het systeem is uitgerust met de Konica Minolta Emperon-controller, levert het optimale prestaties met maximale snelheid. Verder is het energieverbruik laag – in slaapstand verbruikt de multifunctional minder dan drie Watt – en is de bizhub gecertificeerd met de Blue Angel en Energy Star milieulabels.

[btn link=”http://www.konicaminolta.nl/nl/business-solutions/producten/office/multifunctionals/kleur/bizhub-c3110/kenmerken.html” color=”navyBlue” size=”size-xxl”]Meer over de C3110[/btn]

Rate this post

Print Friendly