Amstelveen, 5 september 2014 –HP kondigt vandaag aan het op zijn stand op MoOD Brussels ontwerpen toont van kunstenaar en ontwerper Markus Benesch. HP treedt tevens samen met de bekende interieur- en industrieel ontwerper, op als gastspreker op de persconferentie van MoOD op dinsdag 9 september om 18.00 uur.

Presentatie van de nieuwe HP Latex 300

Op de printerserie in de HP stand (hal P, stand C16) wordt de nieuwe HP Latex 300 gedemonstreerd. Deze printers, die in april werden geïntroduceerd, maken gebruik van derde generatie HP Latex-inkten. Dankzij hun ongeëvenaarde duurzaamheid, kwaliteit, productiviteit en veelzijdige toepassingsmogelijkheden maken deze nieuwe inkten ongetwijfeld indruk op kleine en middelgrote printserviceproviders (PSP’s).

De digitale wanddecoratie die is gemaakt door Markus Benesch toont de mogelijkheden van HP’s digital printing solutions. Ook brengt het de creatieve mogelijkheden ervan tot leven en inspireert fabrikanten van wandbekleding, beursbezoekers en ontwerpers.

De markt voor wanddecoratie staat op het punt van een grote doorbraak dankzij de snelheid, kwaliteit en veelzijdigheid van de HP Latex digitale printtechnologie. Op MoOD kunnen we demonstreren hoe innovatieve tools grenzen kunnen helpen verleggen op het gebied van creativiteit, aan de hand van echte voorbeelden zoals het door Markus Benesch gecreëerde werk”, aldus Terry Raghunath, HP Business Development Manager voor Printing Solutions for Interior Decoration.

De samenwerking tussen Benesch en HP geeft een visuele indruk van de manier waarop ontwerpers hun creativiteit tot uitdrukking kunnen brengen en hoogwaardige, luxueuze collecties kunnen maken. HP Latex printtechnologie vormt een verrijking van de mogelijkheden op creatief vlak: van gevarieerde patronen tot vloeiende kleurovergangen, tot meerdere kleuren op hetzelfde ontwerp en zelfs unieke substraten en texturen.

 

Rate this post

Print Friendly