KERKRADE, 1 september 2014.- Sync Grafimedia in Kerkrade wordt MultiCopy Parkstad | The Communication Company. Ondernemer Ralph Hundscheid, die van Sync in een paar jaar tijd een succes heeft gemaakt, wil doorgroeien. Daarbij kiest hij voor aansluiting bij MultiCopy waardoor het dienstenpakket nog verder wordt verbreed.

Ralph Hundscheid: “We zijn de afgelopen tijd veranderd. We hebben steeds meer afstand genomen van het traditionele drukken en werden meer allround grafische business partners van onze klanten. We ontzorgden. Maar we willen verder. We willen echt de communicatiepartner worden van kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Daarbij past aansluiting bij MultiCopy. MultiCopy is veranderd van de traditionele copyshop en sneldrukkerij naar MultiCopy | The Communication Company. Voor zo’n 55.000 zakelijke klanten verzorgen zij de totaalcommunicatie. Van idee, website tot mailing; van beurspresentatie tot huisstijlmanagement; van sign tot bedrijfskleding.”

Nieuw elan

Als MultiCopy Parkstad blijft al het goede van Sync behouden. Hundscheid: “We blijven een zelfstandig bedrijf, we werken met dezelfde mensen, maar we bieden meer diensten. Daarbij krijgen we de ondersteuning van MultiCopy en zo’n 400 collega’s in het land. We kunnen ineens veel meer. En veel zaken worden centraal geregeld, zodat wij ons helemaal op het werk voor onze klanten kunnen concentreren. Dat is win/win in de beste vorm.”

Gerard Slot, directeur van Franchise Services Europe: “Met Ralph Hundscheid binnen de keten versterken we het nieuwe elan waarmee we de recessie uit zijn gekomen. Ondernemers die klanten breed terzijde staan om ze te helpen de nieuwe groeikansen te pakken. Het MKB heeft juist behoefte om de groei weer op te pakken, maar tijden zijn veranderd. MultiCopy wil hen – nu dus ook vanuit Parkstad – daarbij professioneel terzijde staan.”

Adres

MultiCopy Parkstad is gevestigd aan de Sportstraat 6 in Kerkrade. Binnenkort zal de gevel en de inrichting worden aangepast, maar de nieuwe diensten zijn al vanaf heden verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly