TILBURG, 1 september 2014.- MultiCopy | The Communication Company opent een nieuw communicatiecentrum aan de Ledeboerstraat in de wijk Kraaiven. De vestiging MultiCopy Tilburg is een volle dochter van Pondres, die hiermee haar dienstverlening in de Tilburgse regio verbreedt.

MultiCopy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround communicatieondersteuner van kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Het dienstenpakket beperkt zich dan ook al lang niet meer tot druk- en printwerk alleen. MultiCopy bedenkt, maakt en regelt ook gepersonaliseerde directe mailings, crossmedia campagnes, promotionele artikelen, sign, autoreclame en complete beursstands, e-mailcampagnes, websites, webshops, apps en nog veel meer.

Kansen na de recessie

Michael Buitenweg is manager van MultiCopy Tilburg | The Communication Company. Buitenweg legt uit: “Juist nu de crisis voorbij is, liggen de kansen weer voor het oprapen. Alleen zijn markt en maatschappij behoorlijk veranderd. Nieuwe tijden vragen om nieuwe communicatievormen en die leveren wij. Snel, professioneel en bereikbaar.”

Buitenweg: “MultiCopy Tilburg combineert de expertise van twee ijzersterke partners. MultiCopy – onderdeel van een Amerikaanse organisatie – is al ruim 40 jaar actief voor het MKB. Multicopy put uit een schat aan ervaring en biedt een breed scala aan communicatieoplossingen. Moederbedrijf Pondres daarentegen is expert in digitale communicatie, e-fulfilment en 1-op-1 communicatie voor grotere organisaties. Met deze deskundige partners aan onze zijde kunnen we projecten voor het MKB snel, slagvaardig en professioneel uitvoeren.”

Ruimte voor groei

Gerard Slot, directeur van Franchise Services Europe waartoe MultiCopy behoort voegt toe: “Met de komst van MultiCopy Tilburg binnen de keten versterken we het nieuwe elan waarmee we de recessie uit zijn gekomen. Pondres weet als geen ander hoe zij grotere bedrijven moet helpen om nieuwe groeikansen te benutten. Dat kunnen we in Tilburg nu ook doen voor kleinere en middelgrote bedrijven. Het MKB – de motor van onze economie – heeft juist behoefte om de groei weer op te pakken. MultiCopy wil hen – nu ook vanuit Tilburg – daarbij professioneel terzijde staan.”

Adres

MultiCopy Tilburg | The Communication Company is gevestigd aan de Ledeboerstraat 14 in Tilburg-Kraaiven. Daar staat een team specialisten voor u klaar om het maximale uit uw communicatie te halen.

Rate this post

Print Friendly