MacManiac is een full-service leverancier van computers, randapparatuur, software en supplies van gerenommeerde merken waarbij Apple een centrale plaats in neemt. MacManiac heeft grote focus op de grafische sector. Tot onze afnemers behoren onder andere drukkers, uitgevers, lithografen, fotografen, reclamebureaus, ontwerpstudio’s. Naast DTP-systemen zijn wij gespecialiseerd in ColorManagement- en Proofingsystemen, Workflow-oplossingen en Large-Format Printing.

Sinds de oprichting ruim twaalf en een half jaar geleden is MacManiac uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partner. Dankzij een actief accountteam en een toegankelijk serviceapparaat bieden wij klanten actieve ondersteuning, oplossingsgerichtheid en service die een forse stap verder gaat.

In de visie van MacManiac gaat het om de persoonlijke relatie met onze klanten. Wij investeren in het opbouwen van goede relaties waarbij de klant te allen tijde op ons kan rekenen. Zowel pre- als after sales. Wij vinden namelijk dat continuiteit van uw werkzaamheden de allerhoogste prioriteit verdient. Bij onze uitgebreide service draait het om ‘snelheid’ en ‘flexibiliteit’. Bovendien heeft MacManiac een eigen technische dienst die u ondersteunt. Kortom, u bent bij MacManiac niet alleen verzekerd van uitstekende producten, maar ook van betrouwbare service en ondersteuning.

Rate this post

Print Friendly