Op 25 september 2014 verzorgt ICreative samen met haar leverancier Basware de Basware Experience 2014. Hier ontmoet u vakgenoten, Basware specialisten en leiders en visionairs op het gebied van P2P automatisering, overgang naar Alusta, nieuwe producten/features en e-factureren in de BeNeLux. Leer en deel hoe u Purchase-to-Pay processen naar een hoger plan kunt tillen en hoe digitaal factuurverkeer de dagelijkse praktijk kan vereenvoudigen.

Voor wie is de Basware Experience?

Dit evenement wordt georganiseerd voor Finance en Procurement professionals, gebruikers van Basware oplossingen en diensten en iedereen die graag P2P en e-invoicing prestaties wil verbeteren.

Unieke locatie

Voor het eerst wordt de Basware Experience georganiseerd op een locatie van een klant van ICreative. U wordt dit jaar welkom geheten in The Strip Conference Center te Eindhoven, een locatie uitgebaat door de Compass Group.

Basware Experience 2014

De Basware Experience biedt u de ultieme kans voor het uitwisselen van kennis, inzichten en ervaringen die betrekking hebben op het optimaliseren van processen, het verbeteren van prestaties en het voorleggen van uw ideeën aan uw branchegenoten. En u breidt uw netwerk uit met waardevolle en ongetwijfeld plezierige contacten.

Enkele onderwerpen die aan bod komen

  • E-Facturen verzenden en ontvangen / haken mijn klanten en leveranciers wel aan?
  • Neem zakelijke beslissingen sneller en beter omdat ze onderbouwd zijn door kennis uit Basware Analytics.
  • Basware Alusta, de nieuwste standaard in inkoop- en factuurautomatisering.

Sfeer proeven

Vorig jaar werd de Basware Experience door enkele honderden gebruikers en geïnteresseerden bezocht. Bekijk de video voor een sfeerimpressie.

Meer informatie en inschrijven

Op onze website vindt u meer informatie zoals de adresdetails, hier kunt u zich ook inschrijven. Heeft u vragen over de Basware Experience? Neem dan gerust contact met ons op.

 [btn link=”http://www.icreative.nl/icreative-en-basware-organiseren-basware-experience-2014/ ” color=”navyBlue” size=”size-xxl”]Meer informatie[/btn]

Rate this post

Print Friendly