Toshiba introduceert een eenvoudig inzetbare follow-me oplossing e-Follow en biedt Toshiba klanten nu volledige flexibiliteit en controle over de document output.

Het verlagen van de kosten en het verhogen van de productiviteit heeft hoge prioriteiten in elke kantooromgeving. De combinatie van e-Follow en de Toshiba multifunctionele systemen biedt een ideale oplossing voor organisaties die meer flexibiliteit in en controle over de document output willen.

e-FOLLOW biedt voor een vast laag bedrag per maand volledige flexibiliteit in het printen van documenten. Na het geven van een printopdracht hoeft de gebruiker niet bij een specifieke printer de afdrukken op te halen. e-FOLLOW bewaart de printopdracht op een server. De gebruiker beslist zelf, wanneer en op welk systeem de afdrukken geprint worden. Vervolgens is het mogelijk voor het daadwerkelijke afdrukken, de instellingen bij het systeem te wijzigen. Denk hierbij aan de aantallen van de opdracht, enkelzijdig of dubbelzijdig, kleur of zwart-wit en of de opdracht moet worden bewaard om later nog een keer te printen. Natuurlijk kan de printopdracht ook eenvoudig worden gewist. Met de gebruikersvriendelijke, webgebaseerde interface kunnen beheerders gebruiksgroepen creëren en de gebruikersrechten en aantallen (quota) beheren. De voorgedefinieerde rapporten maken het gebruik per systeem of gebruiker eenvoudig inzichtelijk. Om het gebruik te optimaliseren genereert het rapport waardevolle informatie.

Maatwerk Toshiba oplossing
“Deze nieuw ontwikkelde follow-me oplossing is specifiek ontwikkeld voor de Toshiba e-BRIDGEX series”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC. “e-Follow biedt in combinatie met onze multifunctionele systemen een eenvoudig inzetbare follow-me oplossing voor flexibele document output. Gebruiksvriendelijke bediening, een eenvoudig te gebruiken browserinterface voor beheerders en accurate kostenbeheersing bieden de toegevoegde waarde die klanten van ons verwachten. De oplossing is flexibel en speelt feilloos in op de veranderende vereisten van een organisatie”.

[btn link=”http://www.toshibatec.nl/document-management/document-solutions/output-management/e-follow/” color=”red” size=”size-xxl”]Meer over e-Follow[/btn]

Rate this post

Print Friendly