De wereld rond printers en multifunctionals is stevig in beweging. Door toenemende digitalisering van werkprocessen en klantcommunicatie is de rol van printers en multifunctionals binnen een organisatie aan het veranderen. Ook bij de leveranciers zijn veel veranderingen gaande en deze zullen keuzes moeten gaan maken: blijf ik een traditionele leverancier van de hardware of een kantoorartikelen leverancier die toner en inktcatridges levert?

Managed Toner Services

Het leveren van toner op bestelling is een duur proces voor de inkoper en de leverancier. Bovendien heeft de inkoper zeer weinig inzicht in de kosten omdat deze vaak worden gemaakt op de afdelingsbudgetten. Met moderne software kan een Managed Toner Service worden ingericht waarmee bestellingen automatisch worden geïnitieerd als de toner opraakt en heeft de inkoper gelijk een Management Rapportage beschikbaar. Kantoorvakhandels als Staples en Office Depot leveren MTS voor desktop printers.

Managed Print Services

Managed Print Services omvat naast de levering van toner ook de levering van de hardware, de financiering, het onderhoud, de management rapportages en periodiek advies over het totale apparatenpark. Met Managed Print Services neemt de inkoper de printinfrastructuur als totale dienst af in plaats van alle losse onderdelen te managen. De meeste hardware fabrikanten bieden verschillende concepten van Managed Print Services voor haar wederverkopers.

Managed Document Services

Steeds meer organisaties zijn bezig hun werkprocessen te digitaliseren en implementeren Document Management Systemen om hun documenten digitaal op te archiveren. Ook andere software wordt belangrijk, bijvoorbeeld voor Follow-Me printing, Scannen en concerteren van fysieke documenten, Virtueel briefpapier waarbij het logo van de brief wordt geprint, Printen vanaf mobiele apparatuur en Case Management voor dossierafhandeling.

De kennis van deze oplossingen is bij veel inkopende organisaties beperkt, en printer leveranciers transformeren in toenemende mate naar organisaties die deze oplossingen als Managed Document Services leveren.

Transformeren of ?

Bovenstaande ontwikkelen nopen dat de resellers van toner, printers en multifunctionals een keuze moeten gaan maken over hun toekomstige product- en dienstenportfolio. Om inzicht te krijgen in deze ontwikkelingen organiseert Photizo op van 20-22 oktober in Praag de Transform Conferentie. Tijdens de conferentie worden alle aspecten die hier spelen in verschillende sessies behandeld. Daarnaast zijn de grootste hardware en software leveranciers aanwezig om de mogelijkheden te verkennen.

Voor een reseller met ambitie is de conferentie welhaast een must. Als lezer van Docufacts ontvangt u bovendien 25% korting op de deelnameprijs. gebruik de code DF25 bij de registratie.

Transform - DF2

Direct een hotelkamer boeken in het Hotel waar de conferentie wordt gehouden. Maximaliseer de mogelijkheden om te netwerken met collega’s, hardware en software leveranciers en potentiële partners. Klik op onderstaande afbeelding of op deze link.

photizo_praag_hotel

Rate this post

Print Friendly