Noordwijk, 18 augustus 2014 – Veel professionals willen hun papierverbruik verminderen, maar weten niet welke software en applicaties er zijn die papierloos werken mogelijk maken. Innovatiehuis Decos, dat sinds 2011 volledig papierloos werkt, houdt daarom op donderdag 18 september de ‘Paperless Office Challenge’, een interactief seminar met tips en trucs voor papierloos werken.

Tijdens het seminar worden deelnemers bekend gemaakt met digitale oplossingen voor het papierloos werken en hoe verschillende praktische uitdagingen kunnen worden opgelost. Het seminar vindt plaats in het honderd procent papierloze kantoor van Decos. De keynote tijdens het seminar wordt verzorgd door Peter van Loevezijn, schrijver van het boek ‘Je iPad als mobiel kantoor’. Loevezijn heeft veel applicatiekennis en zal vertellen hoe papierverbruik verminderd kan worden door slim gebruik te maken van de iPad. Daarnaast worden deelnemers in een brainstormsessie uitgenodigd te bedenken welke stappen ze zelf kunnen zetten om van hun eigen organisatie een ‘paperless office’ te maken.  Het programma wordt afgesloten met een borrel.

‘Al sinds jaar en dag wordt veel papier gebruikt in het kantoor en mensen kunnen zich daarom vaak moeilijk voorstellen dat je ook zonder papier prima kunt werken,’ zegt CEO Paul Veger van Decos. ‘Wij bewijzen hier bij Decos het tegendeel. We werken hier echt honderd procent papierloos en hebben allerlei applicaties en slimme oplossingen bedacht om papier uit de organisatie te bannen.’

Paperless Office Award
Na de Paperless Office Challenge kunnen de bezoekers direct aan de slag met de plannen die ze tijdens de brainstormsessie hebben gemaakt. Maar daar blijft het niet bij, want Decos nodigt de deelnemers ook uit hun ervaringen te delen met de volgende groep enthousiastelingen tijdens een volgende seminar. Aan het einde van het jaar reikt Decos de ‘Paperless Office Award’ uit aan de organisatie die de meeste vorderingen heeft gemaakt.

Programma

16.00 – 17.00  Ontvangst en welkomstwoord van Paul Veger, CEO van Decos
17.00 – 18.00 Inspiratiesessie ‘de Introductie van papierloos werken bij Decos’

18.00 – 18.45 Diner (met een aantal kleine opdrachten)
18.45 – 19.45 Presentatie vanPeter van Loevezijn ‘Je iPad als mobiel kantoor’
19.45 – 21.00  Interactieve brainstorm om zelf de eerste stappen te zetten
21.00 – 22:00 Borrel

Kosten en aanmelding
Deelnemen aan het seminar kost 50 euro. Aanmelden kan via de website.

Tijd en locatie
De eerste Paperless Office Challenge vindt plaats op donderdag 18 september in het Decos-gebouw aan de Huygensstraat 30 in Noordwijk.

 [btn link=”http://paperlessofficechallenge.com/schrijf-je-nu-in/” color=”purple” size=”size-xxl”]Aanmelden[/btn]

Rate this post

Print Friendly