Amsterdam, 19 augustus 2014Konica Minolta heeft voor het tweede jaar op een rij de European Digital Press (EDP) Award ontvangen. De jury van de EDP benoemde de bizhub PRESS C1070 tot winnaar in de categorie ‘Best cut-sheet colour printer – light production’. Beoordelingscriteria waren onder andere de toegevoegde waarde voor de gebruiker en de ondersteunende dienstverlening.

“We vinden het een eer om ook dit jaar weer de EDP Award in ontvangst te mogen nemen, ditmaal voor onze bizhub PRESS C1070. We zijn blij dat ons doel om kwalitatief goede producten te ontwikkelen en klanten meerwaarde te bieden hiermee internationaal wordt erkend. Wij streven ernaar om ons succes uit te bouwen door verdere ontwikkeling van ons portfolio en door klanten voortdurend hoge performance te bieden”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta.

[btn link=”http://www.konicaminolta.nl/nl/business-solutions/producten/production-printing/kleur/bizhub-press-c1070-p/introductie.html” color=”navyBlue” size=”size-xxl”]Meer over de bizhub PRESS C10170[/btn]

Rate this post

Print Friendly