Meerssen, 14 augustus 2014 – Eind augustus verhuist I.R.I.S. Nederland B.V. van Meerssen naar Sittard. Vanaf de start is I.R.I.S.  altijd in Zuid-Limburg gevestigd geweest; eerst (onder de naam Morningstar Systems) in Heerlen en daarna in een historisch pand in het centrum van Meerssen.

De activiteiten van I.R.I.S. Nederland blijven voorspoedig groeien en voor die groei is ruimte nodig. Deze is gevonden in Sittard in een vernieuwd gebouw dat qua concept afwijkt van de meeste bedrijfsverzamelgebouwen.

I.R.I.S. Nederland richt zich met Enterprise Information Management (EIM) oplossingen op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen organisaties en tussen organisaties en hun klanten. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde data, komende uit bijvoorbeeld een ERP of CRM systeem, en ongestructureerde gegevensbronnen, zoals e-mail en documenten.

“De nieuwe en professionele werkomgeving, waar samenwerking gestimuleerd en gefaciliteerd wordt, sluit perfect aan op onze activiteiten”, zegt Rick Gruijters, Sales Manager I.R.I.S. Nederland. “Naast ruimte voor groei is het ook beter en makkelijker bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer. Dat is zowel voor onze klanten als de medewerkers belangrijk.”

In de nieuwe locatie – waar I.R.I.S. een kantoortuin op de eerste verdieping betrekt – wordt ook een grote lunchroom gevestigd die kan worden gebruikt voor het nuttigen van een lekkere lunch of gewoon een goede kop koffie. De enorme etalage van het pand maakt het voor I.R.I.S. mogelijk zich duidelijk te profileren. Naast I.R.I.S. vestigt zich binnen enkele maanden nog een ander softwarebedrijf in het gebouw, hiermee krijgt het moderne gebouw ook ‘high-tech’ bewoners. Naast een nieuw kantoor in Sittard beschikt I.R.I.S. ook over een kantoor in Amsterdam.

 

Het nieuwe adres van I.R.I.S. Nederland BV:

Bergerweg 170

6135KD Sittard

Telefoon en fax blijven onveranderd:

Tel: +31 (0)43 408 6600

Fax: + 31 (0)43 408 6609

Rate this post

Print Friendly