De Toshiba e-STUDIO407CS heeft zeer goed gepresteerd tijdens de BLI (Buyers Laboratory INC) milieutest. BLI heeft daarom de “Outstanding achievement in Energy Efficiency” award 2014 uitgereikt aan dit systeem.

BLI heeft Toshiba’s e-STUDIO407CS onlangs nog betiteld als een zeer betrouwbaar multifunctioneel systeem. Tijdens de milieutest van BLI vertoonde de e-STUDIO407CS een zeer laag verwacht jaarlijks energieverbruik. Tot wel 52% lager dan het gemiddelde van concurrerende A4 MFP’s.

“Toshiba’s e-STUDIO407CS beschikt over een energie-efficiënt design en een scala aan milieuvriendelijke functies. Het systeem wordt door BLI sterk aanbevolen voor kleine en middelgrote organisaties die hun energieverbruik en papierafval willen verminderen,” zegt Martin Soane, Europees Lab Manager bij BLI. “Gebruikers hebben toegang tot vele milieufuncties, zoals standaard dubbelzijdig afdrukken, een energiebesparende modus en een tonerbesparende modus. Tevens presteert de e-STUDIO407CS perfect met gerecycled papier. Er werd geen enkele invoerstoring gemeten in 10.000 afdrukken.”

“Het is een eer de “Outstanding achievement in Energy Efficiency” award van BLI te ontvangen voor de prestaties van de e-STUDIO407CS op het gebied van energie-efficiëntie,’ zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “We zetten ons heel sterk in voor een meer duurzame samenleving en daarom blijft Toshiba streven naar energiebesparende en milieubewuste functies voor de producten en diensten die wij leveren.

[btn link=”http://www.toshibatec.nl/multifunctionele-printers/mfps-a4-kleur/type/e-studio407cs/” color=”red” size=”size-xxl”]Meer over de e-Studio407cs[/btn]

Rate this post

Print Friendly