De Europese Managed Document Services conferentie Transform 2014 wordt dit jaar gehouden van 20 tot 22 oktober in Praag. De conferentie richt zich op alle ontwikkelingen rond Managed Print Services (MPS), Managed Workflow Services (MWS)  en Managed Document Services (MDS).

Ook dit jaar is Docufacts weer Media Partner van deze conferentie. Als lezer van Docufacts ontvangt u een korting van 25% op de deelname kosten (Normaal $995,- voor de 3 daagse conferentie). GEBRUIK DE CODE DF25 OM DEZE KORTING TE KRIJGEN.

Leveranciers, Distributeurs, Resellers

De markt rond de verkoop van toner supplies, printers, multifunctionals en print- en scanoplossingen verandert snel en noodzaakt veel resellers om hun strategie aan te gaan passen en als organisatie te transformeren. Deze conferentie zal daarbij in belangrijke mate ondersteuning bieden.

Op de deze internationale conferentie zijn de belangrijkste aanbieders van Document Services aanwezig en is een ‘must attent’ conferentie voor Value Added Resellers, distributeurs  en leveranciers van oplossingen op dit vakgebied die zich oriënteren op de expansie in de Europese markt.

[btn link=”https://www.regonline.com/register/login.aspx?eventID=1468693&MethodId=0&EventsessionId=” color=”navyBlue” size=”size-xxl”]Reserveer met 25% kortingscode DF25[/btn]

Eindgebruikers

Ook voor eindgebruiker organisaties welke overwegen om Managed Document Services te gaan inkopen of te implementeren is de conferentie een goede mogelijkheid om zich te oriënteren op de ontwikkelingen. Voor eindgebruiker organisaties is een speciaal tarief van toepassing. Daarnaast zijn er mogelijkheden om begeleid te worden door een onafhankelijk adviseur. Eindgebruiker organisaties welke hiervan gebruik willen maken worden verzocht een e-mail te sturen aan johan.kosters@docplus.nl.

Conferentie programma

Actuele informatie over de conferentie is te vinden op de speciale website Transform 2014

Photizo

De conferentie wordt georganiseerd door Photizo, een gespecialiseerd internationaal consultancy bureau op het gebied van Managed Document Services door middel van marktonderzoek, consultancy, trainingsprogramma’s, en business transformatie. Photizo heeft opdrachten gedaan voor de channelpartners van o.a. HP, Ricoh en Canon.

Hieronder bespreekt Ed Crowley, CEO Photizo, een aantal belangrijke ontwikkelingen in de kopieer- en printindustrie:

 

[btn link=”https://www.regonline.com/register/login.aspx?eventID=1468693&MethodId=0&EventsessionId=” color=”navyBlue” size=”size-xxl”]Reserveer met 25% kortingscode DF25[/btn]

 

Rate this post

Print Friendly