Breukelen, 31 juli 2014 – Grohe, wereldwijde leverancier van sanitair, heeft 25 procent weten te besparen op de printkosten. Met managed print services (MPS) en kantoortechnologie van Xerox was Grohe in staat om de factuurverwerking te optimaliseren, documentbeveiliging te verbeteren en het aantal printers te verminderen van 500 naar 280.

Xerox analyseert het printgedrag en is verantwoordelijk voor de planning en implementatie van de IT-infrastructuur, het onderhoud en het proactief aanvullen van print supplies bij Grohe. Dit doet Xerox voor vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Portugal, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Noord-Amerika.

Om de bedrijfsinformatie te beschermen heeft Xerox beveiligd afdrukken ingevoerd bij Grohe. Zo is het alleen mogelijk een print af te halen of een kopie te maken als de personeelsbadge langs de machine wordt gehaald. Hierdoor wordt tevens onnodig afdrukken geminimaliseerd. Dit zorgt voor een drastische verlaging van het aantal prints en de printkosten. Het bedrijf heeft bovendien ook het aantal helpdesktelefoontjes verlaagd door het verbeteren van de workflow en het factuurverwerkingsproces.

“Bedrijven zoals Grohe zoeken naar mogelijkheden om de stroom aan documenten en gegevens beter te beheren”, aldus Mike Feldman, President Large Enterprise Operations bij Xerox. “Met onze drie fasen aanpak – Assess & Optimise, Secure & Integrate, Automate & Simplify – helpen we bedrijven slimmer en eenvoudiger te werken.”

Als marktleider in MPS combineert Xerox technologie en document management expertise met business process management en IT-outsourcing. Xerox faciliteert een werkomgeving waar men altijd en overal kan werken, zonder in te boeten op de productiviteit.

Rate this post

Print Friendly