Den Bosch, 31 juli 2014 – Canon introduceert haar vernieuwde document management oplossing Therefore 2014 in de Nederlandse markt. De toonaangevende document management oplossing is uitgebreid met tal van nieuwe functionaliteiten als ondersteuning voor dossiervorming, mobiel werken, automatische documentgeneratie en grote multimediabestanden. Hiermee stelt Canon, marktleider in imaging-solutions, organisaties in staat hun processen op het terrein van documentmanagement op eenvoudige wijze te stroomlijnen.
Dossiervorming

Naast informatiebeheer op documentniveau, is het met Therefore 2014 mogelijk om informatiebeheer op dossierniveau te automatiseren. De nieuwe case management functionaliteit biedt belangrijke mogelijkheden voor afdelingen en organisaties die dossiergericht werken. Van gemeentes tot advocatenkantoren en projectbureaus, maar ook HR afdelingen en klantenadministraties.

Multimedia
Daarnaast biedt Therefore 2014 ondersteuning voor grote multimediabestanden. Via de Therefore Viewer zijn audio- en videobestandsformaten optimaal te bekijken. Ook de opslag van de bestanden zijn efficiënt georganiseerd, waardoor deze bestandtypes extra snel beschikbaar zijn.

Automatische documentgeneratie

Beantwoording van aanvragen, verzoeken etc. verloopt vaak via standaard brieven of formulieren. In Therefore 2014 worden templates beheerd die op basis van beschikbare procestriggers automatisch gepersonaliseerd worden op basis van indexgegevens. Verzending wordt in een automatisch werkproces afgehandeld.

Mobiel werken

Ook mobiel werken is nog eenvoudiger dankzij Therefore 2014. Speciale apps voor iOS, Android en Windows 8 ondersteunen interne camera’s en mobiele scanners om foto’s of scans direct vanaf smartphones en tablets in het Therefore archief te publiceren en workflows mee op te starten.

“Informatiebeheer vereist overal en altijd controle over- en toegang tot actuele en relevante bedrijfsinformatie. Gebruikers willen mobiel werken met documenten en dossiers maar ook foto’s, audio of video. Therefore 2014 ondersteunt al deze behoeftes. Therefore 2014 biedt oplossingen voor de eisen van moderne gebruikers op basis van een veilig, robuust en betrouwbaar beheersysteem”, aldus Leon Molendijk, Product Marketing Manager Office Solutions van Canon Nederland N.V.

Rate this post

Print Friendly