Sharp Electronics Benelux ontvangt maar liefst drie awards voor ‘Outstanding Achievement in Innovation’ van Buyers Laboratory Inc. (BLI), een toonaangevende en onafhankelijke beoordelaar van producten en oplossingen voor document imaging.

De ‘BLI-awards’ worden elk half jaar toegekend aan hardware- en softwareproducten die tijdens de uitgebreide evaluaties van BLI als beste worden getest. Bij de beoordeling wordt op de prestatiefactoren gelet die het meest van belang zijn voor kopers.

Sharp ontvangt de awards onder andere voor de MX-6500N en de MX-7500N uit haar Pro-serie digitale kleurenproductiesystemen. Deze bieden als eerste op de markt de mogelijkheid om full-bleed boekjes te printen. Tevens zijn deze systemen voorzien van een bedieningspaneel met geïntegreerd EFI Fiery Command WorkStation.

Naast deze awards valt de Cloud Portal Office van Sharp in de prijzen. De cloud-oplossing biedt overal ter wereld eenvoudig en betaalbaar toegang tot bestanden dankzij de Portal voor document management en samenwerking.

Pete Emory, Manager Laboratory Testing bij BLI zegt: “Mijn complimenten voor de full-bleed boekjes-printfunctie. Bij de concurrentie heb je dure en ruimteverspillende opties nodig, evenals het duurdere SRA3-formaat papier, om full-bleed A3-boekjes te kunnen maken. Bij Sharp kunnen de gebruikers full-bleed, professioneel ogende boekjes tot 120 pagina’s samenstellen op normale vellen.”

“In een tijd waarin we steeds meer touch-interfaces zien opkomen, hebben Sharp en EFI de lat hoog weten te leggen. De integratie bespaart gebruikers kosten en ruimte. Het scherm dient bovendien als belangrijkste bedieningspaneel voor de Pro-serie, waardoor gebruikers eenvoudig tussen de apparaten kunnen schakelen”, vertelt Emory.

Jessica Schiffenhaus, Associate Editor bij BLI: “Cloud Portal Office beschikt over een overzichtelijke interface die voor gebruikers eenvoudig te bedienen is. Maar met het oog op de toenemende mobiliteit van de werknemers vind ik nog belangrijker dat Portal Office kantoormedewerkers – ongeacht het apparaat waar zij mee werken – toegang geeft tot de voor hen benodigde informatie. Voorbij zijn de zorgen over USB-flashdrives of het e-mailen van ieder afzonderlijk bestand. Zolang bestanden binnen Sharp Cloud Portal Office zijn opgeslagen, zijn ze overal toegankelijk.”

“Het is een eer om deze awards voor onze innovatieve technologie te mogen ontvangen”, aldus Marco van Vliet, Product Marketing Manager van Sharp Electronics Benelux bv. “De awards zijn een erkenning van onze inzet om te voorzien in de behoefte van onze klanten aan betrouwbare technologie en concurrerende en efficiënte producten.”

Rate this post

Print Friendly