NAARDEN – 24 juli 2014 – Lexmark’s Perceptive Software is geplaatst in Gartner’s leiderskwadrant voor Enterprise Search-oplossingen. Ook in 2013 werd Perceptive Software in het Magic Quadrant opgenomen en viel toen nog onder de groep ‘challengers’. Dit jaar is Perceptive dankzij de complete visie (completeness of vision) opgeschoven naar het leiderskwadrant.

Perceptive Enterprise Search zorgt voor het eenvoudig en snel lokaliseren van belangrijke informatie binnen het bedrijf. Gebruikers krijgen snel toegang tot de informatie, kunnen snel overgaan tot actie, een probleem oplossen of een proces optimaliseren. Gebruikers hoeven geen precieze zoekopdrachten te geven om goede resultaten te krijgen, dankzij gefacetteerde navigatie, entiteitextractie, natuurlijke taalondersteuning en andere intuïtieve functies.

“Wij zijn erg trots dat wij wederom zijn opgenomen in het Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Search”, zegt Scott Coons, President en CEO van Perceptive Software. “Enterprise Search-technologie maakt het eenvoudig voor organisaties om informatie van meerdere bronnen vindbaar te maken voor geautoriseerde gebruikers, binnen een enkele gebruikersinterface. De waarde van informatie neemt toe wanneer het direct beschikbaar is, vanaf elke locatie, op elk device en op het exacte moment waarop het nodig is.”

Rate this post

Print Friendly