Decos heeft een opvolger van zaak- en documentmanagementsysteem Decos D5 gelanceerd, JOIN Zaak & Document. Bij de ontwikkeling van JOIN is gewerkt met directe feedback van eindgebruikers, waardoor een bijzonder intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicatie is ontstaan.

JOIN Zaak & Document is software voor het registreren, beheren, behandelen en terugvinden van dossiers en documenten. De opvolger van Decos D5 heeft een gebruikersvriendelijk nieuw jasje gekregen en sluit naadloos aan binnen de JOIN Suite, waar ook het klantcontactsysteem, Zaaktypen.nl, Agenderen.nl en de volledige StUF-suite onderdeel van uitmaken.

Bij de ontwikkeling van JOIN Zaak & Document stond eenvoud en aansluiting op de beleving van de eindgebruiker centraal.  Klanten hebben uitgebreid getest en veel klantwensen zijn in JOIN gerealiseerd.

Het resultaat: vernieuwde en gebruikersvriendelijke behandelschermen die eindgebruikers betitelen als bijzonder prettig om mee te werken.

Zaakgericht werken in combinatie met Zaaktypen.nl

JOIN Zaak & Document is geschikt voor zaakgericht werken, een noodzakelijke stap bij het digitaliseren van werkprocessen. De integratie met de oplossing Zaaktypen.nl voorkomt onnodige administratieve handelingen bij het aanmaken en behandelen van zaken. Bovendien ziet de gebruiker in één oogopslag in welke fase van het proces hij zich bevindt, welke zaken nog afgehandeld moeten worden en welke zaken al afgerond zijn.

“Met JOIN Zaak & Document staat de werkvoorraad centraal en het zorgt ervoor dat taken eenvoudig en snel afgehandeld kunnen worden,” zegt David Bronsveld, productmanager. “En met de nieuwe chat- en meldingenfunctie werkt u nog beter samen aan een zaak. JOIN is hét systeem dat eindgebruikers in staat stelt om zaak- en procesgericht werken naar een hoger niveau te tillen.”

Verder is JOIN Zaak & Document geschikt gemaakt voor de iPad. Tablets kunnen bij uitstek flexibel worden ingezet, waardoor het gebruik van papier sterk kan worden gereduceerd.

Rate this post

Print Friendly