Capelle aan den IJssel, 16 juli 2014 – Veenman, specialist op het gebied van IDM, Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer), start een samenwerking met GraphicALL systems, leverancier van etiketteerapparatuur, labelprinters en scanners voor het lezen van barcodes. Veenman en GraphicALL kunnen nu gezamenlijk klanten volledig voorzien in etiketteeroplossingen en de integratie daarvan in bedrijfs- en printersystemen realiseren. Veenman speelt hiermee direct in op de specifieke behoeften van bestaande en toekomstige klanten.

‘Net als Veenman is GraphicALL een onafhankelijk opererende organisatie die meerdere merken voert’, zegt Dirk Olivier, Algemeen Directeur van Veenman. ‘Deze samenwerking stelt ons daarom in staat om samen klanten te bedienen en hen optimaal te adviseren over wat voor hen de beste totaaloplossing is op het gebied van barcodes, labelling en etikettering. Deze samenwerking past in ons IDM-concept om klanten te helpen in hun groei naar een digitale organisatie. Deze groei gaat hand in hand met het optimaliseren en uniformeren van werk- en bedrijfsprocessen en het tot stand brengen van een perfecte match tussen organisatie-eisen, gebruikerswensen en extern betrokkenen, waaronder leveranciers en afnemers.’

Efficiënte werkprocessen

In veel branches, waaronder de logistiek en de zorg, wordt gewerkt met labels en barcodes. Systemen die zijn voorzien van label- en barcode data, in combinatie met benodigde hardware, software en diensten, zijn vaak leidend in de bestaande werkprocessen. Magazijnprocessen, orderpicking en -verwerking, ontvangstbewijzen, inventarisaties, voorraadbeheer en verzendcontroles zijn hiervan enkele voorbeelden. Met labelprinters en barcodesystemen worden processen beter inzichtelijk, geregistreerd en gearchiveerd. Met een team van gespecialiseerde medewerkers levert GraphicALL diverse benodigdheden, zoals:

  • Thermo transfer labelprinters (diverse merken zoals Toshiba, Zebra, Datamax)
  • Full colour labelprinters
  • Onderdelen van bovengenoemde printers
  • Onderhoud op de meeste merken labelprinters (met een eigen technische dienst)
  • Thermo transfer linten voor alle merken printers
  • Zelfklevende etiketten op rol
  • Barcodesoftware
  • Barcodescanners
  • Etiketteer-units en netwerken.

Uniformiteit en eenvoud

GraphicALL kan als specialist snel inspelen op toekomstige wetswijzigingen die nieuwe eisen stellen aan soft- en hardware voor etikettering. Data-uniformiteit, flexibiliteit en integratiemogelijkheden van etiketteeroplossingen binnen bestaande bedrijfssystemen zijn hierbij van belang. GraphicALL systems heeft de ervaring en expertise om klanten van Veenman snel en gemakkelijk te kunnen laten voldoen aan nieuwe wetgeving. Etiketteerprinters met hoge afdrukresolutie drukken teksten en iconen duidelijk leesbaar af, en zorgen ervoor dat etiketruimte optimaal wordt benut. Touchscreens en barcodescanners in productieomgevingen voorkomen menselijke fouten en stellen organisaties in staat alle etiketteerdata te valideren en te archiveren voor track & trace doeleinden.

Rate this post

Print Friendly