Lexmark’s Perceptive Software heeft Perceptive Cloud Share geïntroduceerd. Dit is een lichtgewicht, schaalbare en intuïtieve oplossing die het delen van zakelijke social content, inclusief rijke mediabestanden, eenvoudiger maakt. Gebruikers hebben overal en vanaf elk apparaat toegang tot rijke media door de content management-oplossing die in de cloud wordt aangeboden. Perceptive Cloud Share is gebouwd op het Perceptive Evolution-platform.

Het gebruik van video, afbeeldingen en andere rijke media content blijft toenemen binnen bedrijven. Perceptive Cloud Share ondersteunt bedrijven bij de opslag van deze media in de cloud en het veilig leveren van deze content zowel binnen de firewall als buiten de organisatie, zonder de IT-afdeling te belasten.

Met Perceptive Cloud Share is het mogelijk om content op te slaan in de cloud of binnen bestaande opslagsystemen. Voor het opslaan van grote mediabestanden is het niet noodzakelijk om additionele investeringen te doen voor de infrastructuur. Gebruikers kunnen verschillende bestandsformaten uploaden, van elk apparaat. Perceptive Cloud Share zorgt voor transcodering en optimalisatie en maakt de bestanden geschikt voor streaming naar diverse apparaten. Gebruikers kunnen iedere vorm van metadata toevoegen, video’s zoeken en bookmarks en notities toevoegen aan specifieke selecties binnen video’s.

“Perceptive Cloud Share is een cloud-gebaseerde dienst die het vastleggen, opslaan en delen van content en rijke media vereenvoudigt”, zegt Brian Anderson, Chief Technology Officer bij Perceptive Software. “Hierdoor is het eenvoudiger voor gebruikers om grote video-, foto- en audiobestanden in te zetten en te delen. Rijke functionaliteit, gecombineerd met zakelijk toegangsbeheer, maakt Perceptive Cloud Share de ideale zakelijke data-infrastructuur oplossing.”

Rate this post

Print Friendly