BCT, leverancier van oplossingen voor Enterprise Management Information (EIM), heeft aangekondigd op 1 juli 2015 te verhuizen naar Sittard. Het bedrijf, dat momenteel Nederlandse kantoren heeft in Amstenrade en Brunssum, neemt haar intrek in het huidige gemeentelijk bestuurscentrum in Sittard.

BCT kiest voor het drie verdiepingen tellende complex in Sittard omdat het past bij de status en innovatieve ambities van het bedrijf. Bovendien is de ligging ten opzichte van de snelweg, treinstation en centrum van Sittard zeer gunstig. Daarnaast is het voor BCT belangrijk om alle Nederlandse medewerkers vanuit twee decentrale kantoren samen te brengen in één centraal pand. Commercieel directeur Dimitri Palmen: “Het nieuwe gebouw is van buiten strak en zakelijk, van binnen licht, toegankelijk en voorzien van alle moderne gemakken. Kortom, een prettige werkplek voor medewerkers en een locatie waar we onze klanten en relaties met trots kunnen ontvangen.”

Groeiambities

BCT begon in 1985 als kleine Zuid-Limburgse onderneming. Inmiddels heeft BCT bijna 200 medewerkers en vier vestigingen in de regio (drie in Amstenrade en één in Brunssum). Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Duitsland (Aken) en België (Lanaken). BCT had in 2013 een jaaromzet van bijna 17 miljoen euro. Operationeel directeur Jos Bischoff: “De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en willen dat in de toekomst blijven doen. Daar hoort een modern, centraal en goed bereikbaar kantoorgebouw bij. In 2015 vieren we ons 30-jarig jubileum en dat is voor ons een mooi moment om te verhuizen naar het prachtige nieuwe pand in Sittard.”

Rate this post

Print Friendly