Amsterdam, 10 juli 2014 – ARX, de marktleider in digitale handtekening oplossingen, heeft de nieuwste versies van de CoSign digitale handtekening oplossing aangekondigd, evenals een nieuwe CoSign Signature API. De CoSign productlijn wordt voortdurend verbeterd en uitgebreid om de status als de krachtigste digitale handtekening oplossing op de markt te behouden.

De beveiligings- en functieverbeteringen in nieuwste versie CoSign digitale handtekening oplossing en de CoSign Web App:
Verbeterde beveiligingsfuncties die voldoen aan alle eisen voor het verkrijgen van de Common Criteria EAL4+ rating. Met deze functies is CoSign het eerste remote ondertekeningproduct dat voldoet aan de onlangs vastgestelde Europese eIDAS (Electronic Identification and Trust Services for Electronic Transactions in the Internal Market) regulering.

• De nieuwe versie van CoSign Web App voegt de mogelijkheid toe om Word- en Excel-documenten digitaal online te ondertekenen in hun oorspronkelijke indeling, zonder de noodzaak om ze te converteren naar PDF-bestanden. Er is nu ook de mogelijkheid om het te gebruiken op de point-of-sale; eenmalige ondertekenaars zoals klanten, cliënten en patiënten kunnen hun grafische handtekening zetten via een touch screen of tablet. Werknemers of vertegenwoordigers van de organisatie sluiten daarna het document door hun eigen digitale handtekening te zetten.

• De nieuwe Active Directory Federation Services (ADFS) functie stelt organisaties met CoSign Central en CoSign Cloud in staat de ADFS single sign-on-omgeving te gebruiken. Na het configureren van ADFS kunnen documenten met CoSign worden ondertekend via de reguliere Active Directory naam en wachtwoord van de ondertekenaar.

• De nieuwe CoSign Signature API biedt een eenvoudig te gebruiken REST protocol voor snelle integratie van digitale handtekeningen met applicaties die geschreven zijn in elke softwaretaal op ieder applicatieplatform. De API biedt gebruikers de mogelijkheid om PDF, Word, Excel, XML en andere gegevenstypes te ondertekenen, controleert handtekeningen en beheert hun grafische handtekeningen en wachtwoorden. Het nieuwe protocol kan gebruikt worden met zowel CoSign Central als CoSign Cloud.

ARX introduceert voortdurend nieuwe producten en verbeteringen van bestaande producten om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen. Het doel is om ondertekenaars het maximale gebruiksgemak en ook de hoogste beveiligingsniveaus te bieden”, zegt John Lageman, Regional Director ARX Benelux​​. “Deze nieuwe producten en functies zullen de CoSign-ervaring beter dan ooit maken. Dat geldt ook voor de nieuwe release van de CoSign Connector voor SharePoint Server van ARX. Die heeft nu gebruiksvriendelijke interfaces in de eigen taal van de gebruiker.”

Uitbreiding CoSign Connector for SharePoint

De CoSign Connector for SharePoint, de enige oplossing voor digitale handtekeningen die naadloos is geïntegreerd met zowel SharePoint Server als Office 365/SharePoint Online heeft ook een nieuwe versie. Met de CoSign Connector for SharePoint kunnen klanten eenvoudig mogelijkheden voor digitale handtekeningen toevoegen aan hun workflow processen. De CoSign Connector zorgt voor hoge kwaliteit integratie voor alle typen SharePoint workflows, inclusief de mogelijkheid om taken te weigeren of te accepteren.

Met de nieuwe versie kunnen gebruikers gemakkelijk een document voorbereiden op het ondertekenen vanuit SharePoint door in de SharePoint omgeving de handtekeningposities, indien gewenst, vast te leggen. Dit elimineert de moeite van het controleren van het document, het manipuleren van de handtekeningpositie met behulp van andere software, controleren en vervolgens terug te zetten voordat het wordt verstuurd om te ondertekenen. De handtekeningpositie kan ook binnen geautomatiseerde werkprocessen worden gebruikt nadat ze zijn toegevoegd tijdens het voorbereidingsproces. Daarnaast kunnen gebruikers het ondertekende document bekijken en eenvoudig meer handtekeningen toevoegen zonder te moeten terugkeren naar het scherm documentbibliotheek.
De toonaangevende digitale handtekening oplossing voor SharePoint is nu beschikbaar in het Engels en Grieks; de versies voor Frans, Duits, Spaans, Nederlands en Italiaans zullen in het derde kwartaal van 2014 beschikbaar zijn.

Rate this post

Print Friendly