Amsterdam 8 juli, 2014 – Digitale drukkerij Colorspace heeft gekozen voor twee productieprinters van Konica Minolta. Het bedrijf heeft twee bizhubs PRESS C1070 aangeschaft om in te spelen op de vraag van klanten en om verdere groei op het gebied van grafisch drukken mogelijk te maken.  

Colorspace heeft de huidige bizhub PRESS C7000-systemen van Konica Minolta vervangen voor twee bizhubs PRESS C1070 vanwege hogere eisen die klanten stellen aan digitaal drukwerk. Met de nieuwe systemen is het bedrijf in staat klanten de nieuwste technologie te bieden en grote oplages te produceren met een hoge snelheid en kwaliteit. De bizhubs zijn uitgerust met een separate enveloppenunit, waarmee verschillende formaten enveloppen kunnen worden gedrukt.

“Via onze webshop www.dekaartendrukkerij.nl houden we ons voornamelijk bezig met het drukken van kaarten, zoals trouwkaarten en geboortekaartjes”, aldus Jan-Arjen de Jong, eigenaar van Colorspace. “Hiervoor zijn kwaliteit, snelheid en afwerking erg belangrijk. Nadat we de bizhub PRESS C1070 van Konica Minolta hadden gezien waren we direct enthousiast. Het systeem beschikt over de nieuwste technologie en past uitstekend bij onze groeiambities.”

“Colorspace drukt maandelijks ongeveer 130.000 kaarten”, zegt Bas Smeets, Account Manager Graphic Arts bij Konica Minolta. “Dat zorgt voor een hoge belasting van de systemen. De bizhub PRESS C1070 is zeer geschikt voor dit soort hoge oplages en past uitstekend bij de toekomstvisie van Colorspace.”

Rate this post

Print Friendly