Vanaf 1 juli is de ITP for Office 365 app van Aia Software verkrijgbaar in de nieuw gelanceerde Nederlandse Microsoft Office Store, evenals in de USA en UK Office Store. Met deze inventieve app kunnen gebruikers van Microsoft Office 365 vanuit SharePoint heel eenvoudig allerlei soorten klantcommunicatie samenstellen.

“We zijn erg trots dat Aia Software als één van de eerste partners een app heeft mogen leveren voor de nieuwe Nederlandse Microsoft Office Store,” aldus Jeroen Huinink, director en CTO van Aia Software. De app ‘ITP for Office 365’ richt zich op gebruikers van Sharepoint die voor het genereren, creëren en beheren van al hun schriftelijke klantcommunicatie gebruik willen maken van het ITP-platform voor Customer Communications Management van Aia Software.

Met de app ‘ITP for Office 365’ kunnen gebruikers vanuit SharePoint eenvoudig allerlei soorten klantcommunicatie samenstellen zoals offertes, brieven en nieuwe contracten. Het inventieve aan deze app is dat gebruikers niet alleen automatisch data uit SharePoint lijst-items kunnen opnemen in hun documenten, maar ook zelf gegevens kunnen invoeren. ITP levert een centrale beheeromgeving voor de klantcommunicatie: documenten kunnen worden opgeslagen in de juiste documentbibliotheken en er vindt op gecontroleerde wijze documentgeneratie plaats. Een handige toepassing voor documentgeneratie waarbij alle gebruikelijke SharePoint functies uiteraard beschikbaar blijven.

“De apps die gebouwd worden voor Office zijn echt een inspiratie voor ons en de mogelijkheden zijn enorm,” zegt Chris Johnson, Group Product Manager voor het Office Developer Platform bij Microsoft. “Over de hele wereld zijn er een miljard gebruikers van Office en twee op de drie medewerkers heeft SharePoint. Er zijn maar drie platforms waar je op kunt bouwen en een miljard mensen mee kunt bereiken: Office, Windows en Facebook.”

ITP is het documentplatform van Aia Software waarmee zowel eenvoudige als complexe documenten kunnen worden samengesteld. ITP en de integratie met SharePoint is met name interessant voor bedrijven en organisaties die SharePoint inzetten ter ondersteuning van hun bedrijfsprocessen en voor het delen van kennis en documenten. Eindgebruikers kunnen met behulp van ITP sneller documenten maken die voldoen aan hoge kwaliteitseisen ten aanzien van inhoud en vormgeving.

Organisaties kunnen bij het beschikbaar komen van de app gebruikmaken van een free trial, om de app een maand gratis uit te proberen. Gebruikers kunnen direct na de aanschaf van de app aan de slag.

Rate this post

Print Friendly