De op IPEX geïntroduceerde oplossing ‘The Bridge’ is een verbinding tussen twee technologieën: Böwe Systec´s couverteer- en Riso’s inkjet printtechnologie’, zegt Marnik Hoebrekx, algemeen directeur van Böwe Systec in de Benelux. ‘Onze samenwerking wordt wereldwijd merkbaar. Als eerste concrete invulling hebben we gezamenlijk ‘The Bridge’ ontwikkeld. Dit innovatieve concept bestaat uit een Riso full color productieprinter en een Böwe Systec Vario couverteersysteem die door middel van ‘een brug’ aan elkaar gekoppeld zijn. Hierdoor kunnen in één run documenten geprint, gevouwen en in een envelop verwerkt worden, zonder dat hier mensenhanden voor nodig zijn. Dat scheelt in de arbeidskosten.

Het maakt de ‘White Paper Factory’ in de mailroom omgeving realiteit’. Gérald Biersohn, als general manager verantwoordelijk voor de Europese Riso activiteiten voegt er aan toe: ‘Met ‘The Bridge’ bieden wij een volwaardige oplossing in het hoog volume segment van de markt. De pijlers in dit nieuwe concept worden aan de ene kant gevormd door een Riso ComColor X-Jet printer en aan de andere kant een Böwe Systec couverteersysteem. Daarmee kunnen de meest courante enveloppen formaten tussen kabinet en C5 worden verwerkt. De kracht van ‘The Bridge’ zit ‘m in productiviteit, snelheid en betrouwbaarheid. ‘The Bridge’ is zeer geschikt voor het printen en verwerken van confidentiële en gepersonaliseerde documenten’.

Marnik Hoebrekx vult aan: Het nieuwe concept ‘The Bridge’ wordt door zowel Riso als Böwe Systec wereldwijd verkocht. Daarnaast wordt gekeken welke producten uit de portfolio’s passen in de leveringsprogramma’s van beide merken. Zo gaat Böwe Systec printers van Riso verkopen, bijvoorbeeld’.

Rate this post

Print Friendly