Lexmark International, Inc (NYSE: LXK) heeft haar portfolio uitgebreid met een reeks slimme MFP’s en printers voor grote bedrijven en het MKB. Het gaat om apparaten met A3/grootformaat-functionaliteit en kleinere apparaten die geschikt zijn voor kleine werkgroepen. De printers bieden componenten met een lange levensduur, beveiliging en geavanceerde afwerkingsopties. Deze printers zijn onderdeel van het enterprise-portfolio van Lexmark en vullen de veel gebruikte A4-formaat apparaten aan.

Lexmark’s slimme MFP’s en printers 

 • Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) breidt haar reeks slimme MFP’s en printers uit met vijf nieuwe apparaten met A3/grootformaat-functionaliteit.
 • Zowel de multifunctionele monochrome laserprinters (MFP’s) van de Lexmark MX910 Series als de MS911 monochrome laserprinter zijn ideaal voor werkomgevingen met een hoog verbruik. De printers bieden componenten met een lange levensduur, beveiliging en geavanceerde afwerkingsopties.
 • Deze printers zijn onderdeel van het enterprise-portfolio van Lexmark en vullen de veel gebruikte A4-formaat apparaten aan.
 • De serie verhoogt de productiviteit door uitval te reduceren, een snelle opstarttijd, de hoge capaciteit van maximaal 6.650 pagina’s en de ‘schudvrije’ toners. Bovendien bevatten de apparaten componenten met een lange levensduur, waardoor minder onderhoud vereist is.
 • Met de afwerkingsopties zoals nieten met flexibele posities, perforeren en de automatische vouwfunctionaliteit met nietfunctie, wordt een professioneel ogende presentatie eenvoudig.
 • De geëncrypteerde harde schijf[1], optionele gebruikersauthenticatie en veilige, automatische schijfreiniging bieden een nog betere beveiliging.
 • Het overzichtelijke platform van de serie voorziet in een naadloze verbinding tussen papier en digitaal. Daarnaast biedt het een consistente en intuïtieve gebruikerservaring tussen en met verschillende apparaten.

“De kosten- en formaatvoordelen van A4-formaat apparaten zijn vaak de reden waarom deze het best passen in zakelijke omgevingen. Maar A3/grootformaat-apparaten die kunnen afdrukken op SRA3-media zijn soms onmisbaar voor bepaalde zakelijke toepassingen”, zegt Niels Priem, General Manager bij Lexmark Benelux. “Voor deze gevallen zijn de Lexmark MS911 en MX910-series uitstekende keuzes. Deze voorzien in eenvoudige en consistente gebruikerservaringen. De productiviteitsverbetering zorgt voor een goede verbinding tussen de papieren en digitale werkprocessen.”

Nieuwe printers voor het MKB en grote organisaties

 • Lexmark heeft tevens nieuwe printers aangekondigd die voor organisaties van alle grootten beschikbaar zijn. De Lexmark MS310/MS410-serie heeft een kleurendisplay paneel, automatische duplexfunctionaliteit en optioneel draadloos afdrukken.
 • De serie biedt additionele beveiliging met Lexmark’s confidentiële printfunctie en productiviteitsverhogende functies voor kleinere werkgroepen. Hierdoor is de MS415dn een waarde verhogend product voor organisaties van alle grootten, inclusief de financiële en maakindustrie.
 • Met de mobiele afdrukopties binnen de serie kunnen gebruikers printen vanaf iOS- of Android-apparaten met de Lexmark Mobile Printing App.
 • Milieuvriendelijke opties zijn onder meer de energiebesparende stand en duplex printing.
 • Doordat beheer op afstand mogelijk is, kunnen beheerders de printerinstellingen bedienen vanuit elke browser, inclusief beveiligingsinstellingen, apparaat voorkeuren en gebruiksmeldingen voor meer flexibiliteit en beter beheer.
 • De Lexmark MS312dn en de Lexmark MS415dn maken deel uit van de serie. De prijzen variëren tussen 199 en 299 euro.
 • Er is een losse 5K cartridge beschikbaar voor beide printers. Deze cartridge is een van de populairste cartridges in dit segment en versterkt Lexmark’s positie binnen het MKB-segment.

“Kleine bedrijven vereisen dezelfde snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak als grote bedrijven”, zegt Niels Priem. “De Lexmark MS310- en MS410-serie biedt verrassende functies zoals vertrouwelijk afdrukken, netwerkbeveiliging en beheer op afstand. Deze functies zijn speciaal ontwikkeld om kleine bedrijven te voorzien van de laatste printtechnologie.”

Rate this post

Print Friendly