Amsterdam, 24 juni 2014ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, heeft Evert Jan Paalman (32) aangesteld als Technical Consultant. Met zijn benoeming zal ARX de ondersteuning in de BeNeLux verder versterken. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen.

Evert Jan Paalman was hiervoor onder andere accountmanager en Presales consultant bij SmartDocuments. Naast zijn rol als accountmanager was hij als projectmanager / technisch consultant verantwoordelijk voor het installeren, implementeren en configureren van SmartDocuments bij major accounts.

Evert Jan Paalman is verheugd om zijn ruime kennis en ervaring met ICT-projecten in te zetten als Technical Consultant bij Cosign/ARX: “Optimale ondersteuning bieden aan zowel de huidige als toekomstige klanten in de Benelux is mijn uitdaging; daar ga ik voor. Zowel voor (pre)sales activiteiten als het uitvoeren van Proof of Concepts en de begeleiding van installaties, implementaties en eindgebruikers.”

John Lageman, Regional Director ARX Benelux: “Evert Jan Paalman heeft zijn sporen verdiend en binnen onze BeNeLux-organisatie kunnen wij zijn inzet goed gebruiken. Naast onze huidige klanten is er sinds de start van de ARX-vestiging in Amsterdam niet alleen veel belangstelling voor de CoSign-productenreeks; de groei van het aantal klanten maakt het zelfs nodig dat we met meer mensen het juiste advies en de beste ondersteuning kunnen geven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei van ARX in de Benelux.”

Rate this post

Print Friendly