The ONE B.V. specialist op het gebied van document management, records management en business process management kondigt aan dat zij per 1 juni 2014 een partnerschap is aangegaan met M-Files, de ontwikkelaar van het gelijknamige Enterprise Content Management (ECM) product. The ONE gaat zich als partner van M-Files richten op (middel)grote organisaties en overheidsinstellingen in Nederland.

M-Files wordt als complete ECM oplossing geleverd met een groot aantal branche specifieke inrichtingen. Zo kent M-Files inrichtingen voor de advocatuur, kwaliteitsmanagement en contract management. Door branchekennis en jarenlange ECM ervaring te koppelen aan de mogelijkheden van M-Files wil The ONE appelleren aan de vraag vanuit de markt om snel en efficiënt implementaties uit te voeren.

“Wij werken met klanten in verschillende branches, zoals (semi)overheid, zakelijke dienstverlening en de bouw, elke klant heeft zijn eigen behoefte op het gebied van informatie management. M-Files is erg flexibel, beschikt over verschillende inrichtingen en is eenvoudig aan te passen. Dit betekent dat M-Files – in tegenstelling tot de huidige klassieke systemen – snel geïmplementeerd en in gebruik genomen kan worden. Verder is M-Files in-the-cloud, on premise en in een hybride omgeving beschikbaar en benaderbaar vanaf een Windows, web cliënt en via mobiele apparaten. Hiermee kunnen we voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten in verschillende en veeleisende marktsegmenten”, aldus Gerard Brefeld Directeur bij The ONE.

“Wij zijn de samenwerking met The ONE aangegaan omdat we een partner zochten, die aantoonbare ervaring heeft in het succesvol implementeren van informatie management oplossingen bij grote organisaties. M-Files behoort tot de snelst groeiende IT bedrijven in Europa wat betekent dat er veel interesse is voor M-Files bij grote organisaties, die nog steeds worstelen met informatie management vraagstukken. Met de ervaring van The ONE en de oplossingen van M-Files kunnen wij grote organisaties in Nederland nog beter bedienen”, aldus Bart Schrooten, Partner Manager verantwoordelijk voor de Nederlandse Markt bij M-Files.

Rate this post

Print Friendly