Amstrerdam – ABBYY, een toonaangevende leverancier van technologieën voor documentherkenning, kondigt de nieuwe ABBYY PFD Tranformer+ aan. De nieuwe generatie ABBYY software, dat het werken met PDF content makkelijker maakt, is nu wereldwijd verkrijgbaar. Het product bevat handige tools voor het bekijken en bewerken van PDF-inhoud, invoegen van commentaren en gezamenlijk bewerken van documenten, het stelt zakelijke gebruikers in staat om zonder enige moeite aan de slag te gaan met PDF content.

“ABBYY PDF Transformer+ verandert de manier waarop gebruikers met PDF-documenten omgaan,” aldus Ivan Bodyagin, director van het FineReader Products Department bij ABBYY. “Het stelt professionele gebruikers in staat om gemakkelijk en vertrouwelijk door PDF content te navigeren en controle te krijgen over hun PDF documenten.”

Tot de belangrijkste functies horen:

 • Complete set functies voor het bewerken van de PDF
  ABBYY PDF Transformer+ biedt intuïtieve tools voor de eenvoudige bewerking van PDF-documenten. Gebruikers kunnen onder meer: typefouten corrigeren, stukjes tekst toevoegen of verwijderen, afbeeldingen verwijderen, invoegen of aanpassen, geselecteerde tekst, tabellen en afbeeldingen kopiëren naar het klembord en pagina’s van PDF-bestanden anders indelen en hun volgorde veranderen.
 • Interactief omgaan met PDF-documenten
  Teamleden die samen een PDF-document controleren of goedkeuren kunnen gemakkelijk opmerkingen of notities binnen het PDF-bestand toevoegen. ABBYY PDF Transformer+ houdt de commentaren van gebruikers bij, zodat zij de communicatie gemakkelijk kunnen volgen, suggesties kunnen beoordelen, feedback kunnen geven en ideeën kunnen delen.
 • Ondersteuning voor alle PDF-typen, ook voor gescande afbeeldingen
  De combinatie van ABBYY’s OCR-technologie en Adobe®’s PDF Library-technologie biedt gebruikers de mogelijkheid om met elk type PDF-bestand te werken, ook met de informatie die is ‘ingesloten’ in afbeeldingen van documenten, zoals bij ‘image only’ PDF’s en PDF’s van gescande documenten.
 • Betere functies voor scannen, creatie en beveiligen
  ABBYY PDF Transformer+ biedt extra scaninstellingen voor het verbeteren van de visuele afbeeldingskwaliteit, het verkleinen van de bestandsgrootte van gescande documenten en het automatisch converteren naar doorzoekbare PDF-bestanden. Het ondersteunt tevens het gelijktijdig creëren van meerdere PDF’s, en biedt een compleet functiepakket om PDF-documenten te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang en wijzigingen, zoals wachtwoord beveiliging en ondersteuning voor digitale handtekeningen.
 • Nauwkeurig converteren van PDF’s naar populaire bestandsformaten
  ABBYY PDF Transformer+ ondersteunt de conversie van PDF-bestanden naar populaire elektronische bestandsformaten voor gebruik op zowel pc’s als mobiele apparaten — zoals Microsoft® Word, Excel®, TXT, HTML, Apache OpenOfficeTM Writer (ODT), e-book bestandsformaten en meer. De originele lay-out en indeling blijven hierbij nauwkeurigbehouden.

Verkrijgbaarheid
Eerder beschikbaar als tijdelijke product review is de ABBYY PDF Transformer+ per direct verkrijgbaar via diverse online winkels en geselecteerde dealers en verkooppunten. Voor uitgebreide productinformatie, of het downloaden van een gratis proefversie van de applicatie ga naar: http://pdftransformer.abbyy.com. Nadat de proef periode is verlopen kunnen gebruiker nog steeds gratis browsen, zoeken en commentaren toevoegen in hun documenten, inclusief gescande PDF’s

Rate this post

Print Friendly