Leusden – 16 juni 2014 – Preton Ltd, aanbieder van de bekroonde PretonSaver software, tekende recentelijk een distributieovereenkomst met Service2Sales voor de Benelux-markt. “Wij geloven dat de samenwerking een belangrijke stap is voor Preton in de Benelux” zegt Ori Eizenberg , CEO van Preton. “De vraag naar producten die bedrijven helpen om afdrukkosten te verlagen groeit zeer snel, en Service2Sales is de juiste partner om aan die toenemende vraag te beantwoorden”

“PretonSaver is een geweldig product, en het is een belangrijke aanvulling op onze output management producten”, zegt Jan Peter Bolhuis , Commercieel Directeur van Service2Sales. “Output management is een belangrijk onderwerp voor veel organisaties, en dat geldt ook voor het beperken van de kosten die eraan verbonden zijn. PretonSaver helpt bedrijven om die kosten drastisch te verminderen, en om echte waarde te bieden. Onze klanten tonen nu al grote belangstelling voor PretonSaver, en ik geloof dat het product een aanvulling kan zijn voor ieder bedrijf. Het betekent dan ook een waardevolle aanvulling op ons portfolio.”

Met een aantal belangrijke potentiële klanten in de Benelux markt, verwacht Preton dat deze samenwerking een belangrijke impact op de resultaten van de onderneming zal hebben in 2014 en daaropvolgende jaren.

Over Preton
Preton Ltd is een toonaangevende leverancier van geavanceerde software voor het terugdringen van printkosten. Preton ’s bekroonde PretonSaver™ software biedt bedrijven revolutionaire besparingen op toner-, inkt- en papierverbruik, en op de bijbehorende afdrukkosten. Preton’s gepatenteerde Pixel Optimizer™ technologie identificeert en verwijdert op intelligente wijze overtollige pixels tijdens het afdrukken, waardoor aanzienlijke besparingen gerealiseerd kunnen worden zonder de kwaliteit zichtbaar te verminderen. Tot Preton’s klanten behoren vooraanstaande bedrijven in de gezondheidszorg, het onderwijs, de overheid en in de financiële- en technologische sector.

Rate this post

Print Friendly