Canon Europe, marktleider in imaging-oplossingen, introduceert de imageFORMULA DR-M1060: een ultracompacte A3-bureauscanner. Deze nieuwe scanner helpt partners beter in te spelen op de behoefte van klanten om een breed scala aan bedrijfsdocumenten op een uiterst productieve manier te digitaliseren en verwerken. De imageFORMULA DR-M1060 is gebaseerd op hetzelfde succesvolle ontwerp als Canon’s imageFORMULA DR-M140. Zij biedt partners een hoogwaardige oplossing met twee invoermogelijkheden: een U-vormige en een vlakke papierbaan. Daarmee is deze scanner niet alleen opvallend compact voor werkomgevingen waar ruimte beperkt en kostbaar is, maar ook uiterst flexibel bij verwerking van diverse papiersoorten. Dit stelt partners tijdens het verkooptraject in staat een waardevolle propositie te bieden aan uiteenlopende organisaties met verschillende scaneisen.

“Nu steeds meer organisaties in hun kantooromgeving behoefte hebben aan een veelzijdige oplossing voor het scannen van diverse typen documenten, neemt de behoefte aan een efficiënte scanner voor zowel A3- als A4-documenten toe. Met onze nieuwe imageFORMULA DR-M1060 zijn partners in staat een compacte, maar uiterst flexibele oplossing te bieden”, aldus Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director bij Canon Europe

Partners kunnen hun meerwaarde voor klanten vergroten met de meegeleverde bundel professionele softwarepakketten* voor verwerking van zakelijke documenten. Waaronder een snelle verbinding met SharePoint – om voor langdurige archivering bestanden als PDF-A-type op te slaan – en tools voor het bewerken van PDF-bestanden. De inzetbaarheid van de scanner kan met optionele accessoires worden vergroot, zoals met een A3 Flatbed Scanner 201, A4 Flatbed Scanner 101 en Barcodemodules.

De robuuste imageFORMULA DR-M1060 biedt hoge scansnelheden tot 60 ppm in kleur, een scala aan geavanceerde functies voor beeldverwerking en nieuwe invoersensoren voor een zeer nauwkeurige scanbeleving.

De imageFORMULA DR-M1060 is vanaf juni 2014 verkrijgbaar.

* Tot de meegeleverde softwarepakketten behoren: CaptureOnTouch 2, CapturePerfect 3.1, eCopy PDF Pro Office, Kofax VRS-stuurprogramma (inclusief AIPE-engine)

Rate this post

Print Friendly