Ad van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten. Onder het assortiment vallen zes sterke merken. Onze vertrouwde snacktoppers – zoals de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, De Welten Bami Oriental, de Bourgondische kroket en de Mora KipKorn – zijn favoriet in de markt.

30.000 inkomende facturen in NAV verwerken
Ad van Geloven verwerkt ongeveer 30.000 inkomende facturen per jaar in Microsoft Dynamics NAV (NAV). Deze facturen worden op vier verschillende locaties in Nederland en België in het systeem ingevoerd. In totaal zijn ongeveer 75 medewerkers binnen de organisatie betrokken bij het vastleggen, boeken, goedkeuren en verder verwerken van deze facturenstroom.

Efficiencyverbetering in verwerking inkomende facturen en transparantie van het proces
Christiaan van Tilburg, CFO, Ad van Geloven: “Wij gebruikten kopieën om de facturen via de interne post door de juiste personen te laten accorderen. Deze raakten uiteraard weleens zoek en het was ook niet altijd duidelijk waar deze kopieën zich bevonden. Nu wij op alle locaties een identieke NAV versie hebben uitgerold, was voor Ad van Geloven het juiste moment aangebroken om de inkomende facturen digitaal te gaan verwerken. Dit zal ons een efficiencyverbetering opleveren en transparantie van het proces; met behulp van digitale factuurverwerking weten wij exact waar welke factuur zich bevindt en hoeven wij geen kopieën te maken, op en neer te sturen en raken deze dus ook niet meer kwijt.”

ISProjects biedt standaardoplossing mét aanvullende opties voor een totale factuurverwerking in NAV
“De standaardoplossing van ISProjects rol je in principe zo uit. Dat is wat wij zochten, een uitgewerkte oplossing waarbij wij zelf aan niet al teveel knoppen meer hoefden te draaien. De interface heeft zich inmiddels al bewezen bij andere NAV gebruikers en omdat ISProjects ook met andere ERP pakketten integreert, hebben zij een hele brede ervaring. Dit zie je weer terug in de extra opties die zij bieden bovenop de standaard oplossing. Wij hebben, samen met de toekomstige gebruikers, gekozen om alle opties op te nemen. Dit resulteert voor Ad van Geloven in een zeer uitgebreide oplossing waarbij al onze wensen worden verwerkt.”

Referenties zoals Maitre Paul positief en geen nummer maar klant!
“Wij hebben op eigen initiatief enkele klanten van ISProjects gebeld om een onafhankelijke mening te horen. Eén van hen was onze “buurman” Maître Paul. De gebruikers zijn allemaal positief over ISProjects en dat geeft ons uiteraard vertrouwen in de samenwerking! Daarnaast vinden wij het prettig dat de organisatie qua omvang vergelijkbaar is met Ad van Geloven; Groot genoeg om professioneel en stabiel te zijn en klein genoeg om persoonlijke aandacht te geven. Wij willen geen nummer zijn, maar een echte klant!” besluit van Tilburg.

Meer informatie over Ad van Geloven

Meer informatie over de Microsoft Dynamics NAV oplossing van ISProjects.

Rate this post

Print Friendly