Op donderdag 22 mei vond de vakbeurs Financial Systems plaats. Financial Systems is een eendaags evenement op het gebied van financiële software voor financiële professionals. De beurs brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een zeer uitgebreid programma van productpresentaties en expertsessies. Nieuw dit jaar waren de guided tours georganiseerd door IT-Matchmaker. 20/20 vision Software was aanwezig op deze beurs met de nieuwe cloud-based oplossing 20/20 Xspend. Met een stand op de informatiemarkt, een expertsessie waar de klantencase van Stedelijk Museum Schiedam werd gepresenteerd en een plek in de guided tours konden de bezoekers niet om 20/20 Xspend heen.

We love Frozz

Naast de informatieve onderdelen deelde 20/20 vision Software frozen yoghurt uit. In samenwerking met We love Frozz is een piaggio neergezet. Alle  bezoekers waren welkom om onder het genot van een frozen yogurt met een topping van vers fruit of chocolade nader geïnformeerd te worden over het nieuwe product in de Cloud.  Nally Pieternella, marketingmedewerker bij 20/20 vision Software: “Het weer op deze dag leende zich goed voor een zomerse actie. In ruil voor een digitaal visitekaartje, registratie via een handige scan-app, kreeg iedereen een lekkere frozen yoghurt”. De deelnemers waren enthousiast over de yoghurts. “Een betere ijsbreker op je stand kan je niet hebben”, zegt Jerker Vulperhorst die ook werkzaam is bij 20/20 vision Software.

20/20 Xspend

Het doel van de beurs Financial Systems is om bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor financiële software te geven. 20/20 Xspend is de nieuwe aanvulling aan de lijst van financiële software in Nederland en mocht niet ontbreken op deze beurs. Harm Poelen, CEO 20/20 vision Software: “Op een event als Financial Systems lopen niet alleen eindgebruikers rond, maar ook belangrijke marktinfluencers. De visie van deze partijen op de beschikbare oplossingen en technische mogelijkheden is van groot belang voor leveranciers. Reden genoeg om 20/20 Xspend op deze beurs te tonen via product demonstraties en de klantencase van Stedelijk Museum Schiedam”.

20/20 Xspend, de nieuwe productlijn van 20/20 vision Software,  is een cloud-based oplossing voor het beheer van de uitgaande geldstromen van organisatie. De oplossing automatiseert en optimaliseert het gehele proces van budgettering tot aan betaling, het zogeheten Budget2Pay-proces.  20/20 Xspend kent onder andere de volgende functionaliteiten:

–          factuurverwerking;

–          contractmanagement;

–          digitaal inkopen;

–          budgetbewaking;

–          scannen en herkennen middels OCR;

–          generiek document management met workflow mogelijkheden.

Door de introductie van 20/20 Xspend wordt het faciliteren van het “budget-to-pay”-proces nog eenvoudiger en sneller. Werken vanuit een Cloud omgeving maakt installatie van software overbodig en medewerkers kunnen op hun computer of mobiele apparaat altijd en overal actie ondernemen.

Rate this post

Print Friendly