BLI (Buyers Laboratory INC) is zeer te spreken over de Toshiba e-STUDIO407CS. Het systeem levert opmerkelijke prestaties en komt daarmee met erg goede resultaten uit de uitgebreide test van BLI. BLI heeft daarom een Highly Recommended BLI-award 2014 uitgereikt voor dit systeem.

De Toshiba e-STUDIO407CS is een compact, alles in één A4 multifunctioneel systeem met een afdruksnelheid van 40 ppm. Het systeem beschikt standaard over beveiligd afdrukken, gecodeerd scannen en een 160 GB harde schijf.

Na een uitgebreide test heeft BLI de e-STUDIO407CS betiteld als een zeer betrouwbaar multifunctioneel systeem. BLI is enthousiast over de uitstekende afdrukkwaliteit, de scherpe afbeeldingen en het gebruiksvriendelijke, grote bedieningspaneel. Tijdens de BLI snelheidstest leverde het systeem vanuit de slaapmodus zeer snel hoge kwaliteit afdrukken . Maar ook de scansnelheid bleef niet onopgemerkt door BLI. De Toshiba e-STUDIO407CS scant sneller dan gemiddeld. Toshiba’s e-BRIDGE open architectuur maakt integratie met tijd – en/of geldbesparende oplossingen die zijn ontwikkeld door Toshiba of derde partijen mogelijk.Bovendien beschikt de e-STUDIO407CS over ecologische functies, zoals een laag stroomverbruik, standaard dubbelzijdig afdrukken, energie besparende modus en een tonerbesparende modus.De Toshiba e-STUDIO407CS wordt door BLI sterk aanbevolen voor elke kleine en middelgrote organisatie. Voor organisaties die hun bestaande Toshiba A3 systeem willen aanvullen met een A4 systeem is dit model zeker geschikt.

“Wij zijn trots om opnieuw door BLI te worden erkend”, aldus Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “Het onderschrijft de betrouwbaarheid en de uitstekende prestaties die wij leveren. Toshiba blijft streven naar het leveren van state-of-the-art technologie aan klanten.”

Rate this post

Print Friendly