München, Duitsland (21 may 2014) — ABBYY Europe, een toonaangevende leverancier van documentherkenning, vastleggen van data en taal gerelateerde technologie en diensten, kondigt de introductie van FineReader 12 Corporate aan. De FineReader 12 Corporate is de nieuwste versie van de krachtige toepassing voor optische tekenherkenning ofwel Optical Character Recognition (OCR). FineReader 12 Corporate is ontwikkeld voor een geautomatiseerde documentconversie binnen bedrijven, overheidsinstellingen of academische omgevingen. Het programma biedt een snellere batchconversie van documenten, een verbeterde nauwkeurigheid, opties voor de voorbewerking van afbeeldingen en de OCR-herkenningssnelheid en een nieuwe OCR-aanpak op de achtergrond. Hierdoor worden de gebruikerservaring en efficiëntie verbeterd.

“FineReader Corporate biedt organisaties een efficiënte tool voor de verwerking van hun documenten en zorgt voor de stroomlijning van processen,” aldus Ivan Bodyagin, directeur FineReader Desktop Products Department bij ABBYY . “De nieuwe versie biedt een grotere snelheid en nauwkeurigheid bij het zoeken, kopiëren en hergebruiken van gegevens die in documentafbeeldingen zijn ingebed.”

Ontworpen voor overkoepelende installatie bij werkgroepen en organistaties, biedt de ABBYY FineReader 12 Corporate intuïtieve tools voor het scannen van documenten (met ondersteuning van netwerkscanners en multifunctionele randapparaten) en de conversie van documentafbeeldingen in bewerkbare en doorzoekbare elektronische formats. Naast alle functies van FineReader Professional, biedt de Corporate-versie zogenaamde “Hot Folders”. Deze ondersteunen de automatisering en inplanning van verwerkingstaken, de mogelijkheid om taken binnen werkgroepen te delen, volume- en netwerklicenties met een gecentraliseerde installatie. Tevens biedt het een speciale licentiebeheerfunctie en flexibele support binnen een groot aantal bedrijfsomgevingen.

Tot de belangrijkste verbeteringen horen:

  • Verbeterde nauwkeurigheid voor zakelijke documenten en Aziatische talen — Biedt een nieuwe tool voor het verwijderen van gekleurde stempels en penstrepen op afbeeldingen, een verbeterde conversie van tabellen met tot wel 40 procent* en een tot wel 30 procent* nauwkeurigere overname van grafieken en diagrammen. FineReader 12 Corporate blijft tevens de toonaangevende aanbieder op het gebied van de OCR-taalondersteuning en biedt een verbetering van 15 procent* voor OCR bij Arabisch, tot wel 10 procent* voor OCR bij Hebreeuws en een tot 20 procent* hogere nauwkeurigheid bij documenten in het Chinees, Japans en Koreaans.
  • Verbeterde Hot Folder en batch-OCR — Biedt een verbeterde Hot Folder-functie voor batchconversie van documenten en ondersteuning voor dual-core verwerking. Daarnaast zijn er flexibelere opties voor naamgeving, zodat gebruikers voor- en achtervoegsels aan bestands- of mapnamen kunnen toevoegen om ze beter te kunnen organiseren.
  • Visuele kwaliteitsverbetering voor scans, foto’s en PDF-documenten — De verbeterde ABBYY Camera OCR stelt gebruikers in staat om foto’s of documenten naar beelden met scannerkwaliteit om te zetten. Tevens biedt het nieuwe voorbewerkingsfuncties voor foto’s, zoals automatisch bijsnijden van meerdere beelden en het oplichten van de originele documentachtergrond. De nieuwe PreciseScan-technologie verbetert de visuele kwaliteit van documenten, zodat deze makkelijker kunnen worden gelezen en gearchiveerd of in een betere kwaliteit kunnen worden afgedrukt.
  • Verbeterde gebruikservaring dankzij OCR op de achtergrond — Biedt klanten de mogelijkheid om een document van elke grootte meteen te openen, te bekijken en te bewerken, zelfs wanneer er nog op de achtergrond wordt verwerkt. Dit levert een enorme tijdsbesparing op aangezien alle documentpagina’s in één keer beschikbaar zijn.
  • Gemakkelijker opslaan en openen van bestanden in de Cloud — Biedt makkelijkere toegang tot populaire mogelijkheden voor cloudopslag, zoals onder andere Google Drive™, Dropbox™ en Microsoft® OneDrive, en een rechtstreekse integratie met Microsoft SharePoint® Online / Office 365™.
  • Sneller en gemakkelijker verifiëren & corrigeren — Met de verbeterde verificatiefunctie kunnen gebruikers zowel spel- als opmaakcorrecties aanbrengen. En met intuïtieve sneltoetsen en tabtoetsen kan er makkelijker door het verificatieproces worden genavigeerd.

ABBYY FineReader 12 Corporate is volledig compatibel met Windows 8.

Verkrijgbaarheid

ABBYY FineReader 12 Corporate is per direct wereldwijd verkrijgbaar via diverse online winkels, geselecteerde dealers en verkooppunten. Ga voor uitgebreide productinformatie en informatie over de inkoop van volumelicenties naar http://finereader.abbyy.com/corporate .

*Volgens interne testen van ABBYY. Nauwkeurigheid en opmaakresultaten kunnen variëren door factoren als documentkwaliteit en scannerinstellingen.

Rate this post

Print Friendly