Nuance Communications,toonaangevend leverancier van spraak- en beeldoplossingen, kondigt Nuance Power PDF aan, pdf-software met alle functies die bedrijven nodig hebben en met een prijskaartje dat het gebruik overal in de organisatie mogelijk maakt. Met Power PDF vermijden bedrijven de compromissen die het gebruik van traditionele PDF-oplossingen met zich meebrengt.

Power PDF biedt zakelijke gebruikers alles dat ze nodig hebben om pdf-bestanden te creëren, te beheren, te delen en te beveiligen. Bovendien biedt de software talrijke functies voor bijvoorbeeld documentconversie en zoeken in documenten. De software converteert efficiënt pdf-bestanden naar bewerkbare Microsoft Office-documenten, combineert diverse soorten documenten tot één enkele pdf en laat meerdere gebruikers samenwerken aan hetzelfde pdf-bestand.

“Power PDF voorziet optimaal in de pdf-behoeften van bedrijven van iedere grootte”, zegt Steven Steenhaut, Senior Director Marketing EMEA bij Nuance Communications. “Zonder Nuance Power PDF moeten bedrijven genoegen nemen met een compromis: ofwel gratis software met veel beperkingen gebruiken om pdf’s te bekijken, ofwel kostbare en complexe oplossingen die vooral gericht zijn op grafisch vormgevers. Bedrijven zijn op zoek naar een pdf-oplossing die voorziet in hun behoeften en die gemakkelijk integreert met hun bedrijfsprocessen. Ze willen software die flexibel, veilig en schaalbaar is, en die ze niet opzadelt met hoge kosten en licentieverplichtingen. Power PDF voldoet compromisloos aan al die eisen.”

Nuance Power PDF: makkelijk te gebruiken, betaalbaar en schaalbaar

Dankzij de bediening via een knoppenbalk, zoals in de veelgebruikte Microsoft Office-programma’s, zijn gebruikers snel vertrouwd met Power PDF. Hun productiviteit stijgt omdat ze makkelijk kunnen schakelen tussen bijvoorbeeld de tekstverwerker en de pdf-oplossing. De software maakt het gemakkelijk om samen te werken aan documenten met collega’s, maar ook met leveranciers en klanten. Daarbij wordt echter wel de volledige controle behouden over de documenten en zijn de pdf’s goed beveiligd. Power PDF is betaalbaar, zodat alle medewerkers voor wie dit nuttig is, dit kunnen installeren. Daarna kunnen ze snel en gemakkelijk pdf-documenten en -formulieren samenstellen, vergelijken, converteren, creëren, dicteren, aanpassen, lezen, opstellen, scannen, doorzoeken, beveiligen, ondertekenen, afdrukken en valideren.

Een greep uit de belangrijkste nieuwe mogelijkheden in Power PDF:

 

  • Makkelijk documenten samenstellen en combineren. Meerdere documenten kunnen eenvoudig – via ‘klik-en-sleep’- met elkaar gecombineerd worden en op dezelfde wijze is het mogelijk om pagina’s te verwijderen of te vervangen. Wanneer gebruikers bijvoorbeeld handleidingen, reglementen en of andere officiële documenten bewerken, kunnen ze de inhoud updaten en daarbij toch de links met andere delen van het document bewaren. Documenten corrigeren of aanpassen verloopt efficiënter doordat veelvoorkomende opdrachten kunnen worden geautomatiseerd.
  • Documenten naast elkaar vergelijken. De verschillen tussen twee versies van een document kunnen hiermee in een overzicht worden weergegeven, zowel voor wat betreft tekst als beeld.
  • Documenten controleren en becommentariëren. In Power PDF is de spraakherkenningstechnologie van Nuance Dragon Notes ingebouwd. Hiermee is het voor gebruikers mogelijk om hun opmerkingen snel en nauwkeurig te dicteren en als notities aan een pdf-bestand toe te voegen.
  • Gemakkelijk beheer van batch workflows. Er kunnen workflows worden opgezet om op grote schaal pdf-bestanden te creëren of te converteren, te voorzien van een stempel of watermerk, met OCR naar bewerkbare tekst te converteren, pagina’s toe te voegen of te verwijderen en Bates-nummering aan te brengen. Organisaties kunnen duizend bestanden of meer snel doorzoeken om bepaalde getallen of woordencombinaties te vinden, zoals persoonsgegevens, factuurnummers, telefoonnummers, data of e‑mailadressen. Dit maakt het eenvoudig om relevante informatie op te sporen.

Nuance Power PDF biedt tevens mogelijkheden om digitale rechten voor veilige aflevering, documentinspectie en -bewerking en encryptie te beheren. Hiermee behouden gebruikers de volledige controle over documenten, zowel binnen als buiten hun eigen organisatie. De software kan pdf-bestanden afleveren in een ‘read-only’-versie, zodat ze voldoen aan alle voorschriften van SOX, GLBA, HIPAA, eDiscovery en andere wettelijke verplichtingen of interne controlepraktijken.

In Power PDF zijn ook talrijke applicaties van derden geïntegreerd, zodat organisaties pdf-bestanden in hun bestaande workflows kunnen opnemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om pdf’s te delen via populaire samenwerkingssites in de cloud, zoals Box.net, Dropbox, Evernote, Google Docs, Office 365 en SkyDrive. Grote organisaties kunnen hetzelfde doen met hun eigen content managementsystemen, zoals Autonomy, Documentum, SharePoint en NetDocs.

Rate this post

Print Friendly