Neopost biedt nieuwe communicatiemogelijkheden voor bedrijven met de lancering van haar nieuwe software voor Output Management OMS-500. Het gebruiksgemak van deze software en de mogelijkheden voor personalisering zorgen ervoor dat altijd het juiste document wordt verstuurd, aan de juiste persoon, op het juiste moment, en via het juiste distributiekanaal: per post of per e-mail. Dit softwaresysteem zal officieel worden gepresenteerd tijdens de demo dagen van Neopost op 20 en 21 mei in Almere.

Aangevulde documenten die zijn afgestemd op het profiel van de ontvanger

OMS-500 is ontworpen om het beheren en verzenden van klantcommunicatie te vereenvoudigen. Verander generieke mailings in unieke communicatie die  afgestemd is op het profiel van iedere ontvanger. De gebruikers van de software kunnen op eenvoudige wijze en op het juiste moment gepersonaliseerde documenten versturen: specifieke marketingboodschappen afdrukken, templates kiezen, bijlagen toevoegen… OMS-500 maximaliseert de impact van elke mailing.

Administratieve vereenvoudiging en vbeveiliging van gegevens

Omdat alle communicatie vóór de verspreiding wordt gecentraliseerd, zorgt OMS-500 voor flexibiliteit en automatisering binnen het mailingproces van bedrijven. Er is dus slechts één productieomgeving nodig om digitale of gedrukte documenten te versturen. Via OMS-500  bent u in staat om te bepalen welk document in welke envelop wordt gevoegd door codes aan uw documenten toe te voegen(barcode, OMR-code, 2D Datamatrix). Op die manier wordt de veiligheid en volledigheid van documenten gewaarborgd.

Eenvoudige integratie in het mailingproces

OMS-500 is gemakkelijk te configureren en kan op eenvoudige wijze geïmplementeerd worden in elke computeromgeving zonder het IT-systeem te wijzigen. Bovendien zorgt de gebruiksvriendelijke interface ervoor dat gebruikers zonder technische kennis in slechts een paar muisklikken gegevens opnieuw kunnen gebruiken en documenten kunnen aanvullen. Tot slot is OMS-500 compatibel met de couverteer- en frankeermachines van Neopost zodat een snelle en veilige verzending van elk document is gewaarborgd.

Rate this post

Print Friendly