Den Bosch, 14 mei 2014 – Canon Europe, marktleider in imaging-solutions, past haar scanner-portfolio aan en introduceert vier vernieuwde, op gebruikerswensen afgestemde versies van populaire scanners voor mobiel gebruik en toepassing in de kantooromgeving. Met een verbeterde papier- en beeldverwerking en cloud connectiviteit stellen de imageFORMULA P-215II, DR-C225, DR-C225W en DR-M160II organisaties in staat documenten efficiënter te digitaliseren.

 • imageFORMULA P-215II mobiele scanner
  als opvolger van de P-215 biedt de P-215II uitstekende scanprestaties. Deze scanner met USB-voeding haalt scansnelheden van 30 ipm en heeft een ADF voor 20 pagina’s om gebruikers overal snel te laten scannen – op kantoor, thuis of onderweg. De nieuwe P-215II bevat de nieuwste versies van CaptureOnTouch en CaptureOnTouch Lite en updates van BizCard (Windows & Mac), PaperPort (Windows) en PageManager (Mac). De nieuwe en verbeterde functies voor beeldverwerking – zoals schaduw bijsnijden, een foto-modus en de scheefstandcorrectie bij invoer en op scans – stellen gebruikers in staat betere scanresultaten te behalen.
 • imageFORMULA DR-C225 en DR-C225W
  bureauscanners voor werkgroepen: als opvolger van de DR-C125 en DR-C125W stellen de DR-C225 en DR-C225W met hun bijzondere verticale ontwerp en J-vormige papierbaan organisaties in staat ruimte te besparen. Zo zijn deze scanners zelfs op de kleinste bureaus te plaatsen. Dit is vooral praktisch in een kleinere omgeving waar sprake is van rechtstreeks klantcontact, zoals in winkels, banken of receptiebalies. Met maximaal 50 ipm biedt de WiFi-enabled DR-C225W verbeterde wireless scansnelheden naar mobiele apparaten en computers. De DR-C225W garandeert dat het productieniveau in elke scan-modus hoog blijft. De DR-C225 en DR-C225W ondersteunen zowel Windows als Mac en worden geleverd met de nieuwste versies van CaptureOnTouch, BizCard, OmniPage, PaperPort en PageManager eCopyPDF Pro.
 • imageFORMULA DR-M160II afdelingsscanner
  de DR-M160II is de opvolger van de DR-M160 en verhoogt de productiviteit dankzij de verbeterde 300 dpi kleurenscansnelheid van maximaal 100 ipm. De DR-M160II heeft hetzelfde duurzame invoersysteem als haar voorganger en stelt organisaties in staat dagelijks tot 7.000 documenten te scannen. De DR-M160II is voorzien van een aantal nieuwe beeldverwerkingsfuncties om het gebruikersgemak te vergroten, zoals batchscheiding met blanco pagina’s, scheefstandcorrectie van gescande content en tekstaccentuering. Bovendien is voortaan een optionele barcodemodule verkrijgbaar. De scanner is volledig Mac-compatibel, zodat Mac-gebruikers met de DR-M160II beschikken over effectieve en betrouwbare scanprestaties.
 • CaptureOnTouch (versie 3)
  de nieuwste versie van CaptureOnTouch wordt meegeleverd met de nieuwe imageFORMULA P-215II, DR-C225 en DR-C225W. Deze versie is volledig nieuw ontworpen om het scannen nog intuïtiever en efficiënter te maken. Met de nieuwe, op pictogrammen gebaseerde gebruikersinterface kunnen gebruikers incidentele scantaken in drie eenvoudige stappen uitvoeren of complexe, periodieke scanopdrachten nauwkeuriger en gemakkelijker voltooien. Veranderingen aan beeldverwerking zijn direct na het scannen door te voeren, zodat het niet nodig is scantaken opnieuw uit te voeren. Daarnaast biedt versie 3 met plug-ins naar DropBox, SugarSync en OneDrive een ruimere keuze bij scan-to-cloud connectiviteit. Deze versie stelt gebruikers ook in staat gelijktijdig naar meerdere bestemmingen te scannen.
 • CaptureOnTouch Lite (versie 3)
  De nieuwste versie van de CaptureOnTouch Lite software bevindt zich standaard op de nieuwe imageFORMULA P-215II mobiele scanners en opent automatisch zodra de scanner via USB op een computer wordt aangesloten – zonder dat het nodig is extra software of stuurprogramma’s te installeren. CaptureOnTouch Light heeft eenzelfde gebruiksvriendelijke, op pictogrammen gebaseerde interface als de volledige versie en biedt ook het eenvoudige ‘3 stappen’ scanproces voor incidentele scantaken. De software bevat OCR (Optical Character Recognition) verwerking en biedt connectiviteit met diverse cloud-based toepassingsprogramma’s.

“Innovatie in imaging zit in het DNA van Canon. We streven er voortdurend naar om op basis van de laatste technologie klanten innovatieve producten en oplossingen te bieden die hen in staat stellen hun werkzaamheden beter te doen. Onze nieuwe imageFORMULA-scanners en softwareversies zijn hiervan het nieuwste resultaat”, vertelt Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director van Canon Europe. “Deze vergroten de kwaliteit en prestaties van ons assortiment mobiele scanners en bureauscanners. Hiermee helpen we eindgebruikers en organisaties om informatie veel effectiever te digitaliseren, op te slaan en te communiceren – op kantoor, onderweg en thuis.”

De nieuwe imageFORMULA-scanners zijn vanaf juni 2014 via alle Canon verkooporganisaties en geselecteerde partners in heel Europa verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly